Monday, June 08, 2009

"Wickie..wickie..wickie.."

Apa2 pun semalam memang best nengok cite "Jangan Pandang Belakang Congkak"...to the max nye best..bukan lawak bodo..memang best!! aku sampai sakit perot..sib baik masih ingat diri yg aku ni berbadan dua..hehehe...kitorang gi segerombolan dengan bakal2 beras, sepupu sepapat, dengan anak2 nye lagi..rombongan cik kiah...nengok kat ner tau..Brammall Kepong..hehe..sib baikkk cite tu memang best..lawak!~
umm..lama aku tak hapdet blog..takpe..aku tgh carik mood nak hapdet ni..sikit2 laa..karang jemu sey..tapi last saturday n sunday aku n husband gi Melaka ada kenduri kawen plus..jenjalan sambil naik beca..yuhuu..beshhh..dah macam Shah Rukh Khan dan AishwaryaRai sebab beca yg aku naik tu psg lagu hindustan..aku ckp kat husband "pa, kite naik beca carik org yg gagah sikit eh..takmo org tua..sianlaaa..ma tak sampai hati"...husband aku angguk je..pehtu part nak naik bukit..aku cam sedey wo bila abang beca tu tolak beca sebab berat kan..aku dah mula nak turun dah sebab fikirkan nak senangkan dia..walau bukit tu takla tinggi dan takla lama setakat dua tiga tapak kaki abang beca tu je...tapi cukup buat jiwa wanita aku terusik..husband aku ckp "ma, kalau kite tak naik..die tak dptla duit..at least kite naik kite dah tolong die dptkan rezeki die sikit"...betul laa tu..tapi aku sedey woo....tapi dah dpt naik beca memang besh..hehehe...sempatla aku belikan best fren aku survinior..ok dah..chiow!

2 comments:

mystery me said...

aku datang~~
hahahaha

..::SangRatoo::.. said...

i dun care who u are..what the rock is cookin'..heheheeh