Wednesday, April 10, 2013

"SangRatoo's Wordless Wednesday #27"

Assalamualaikum semua dan Salam 29 Jamalidul Awal

hye! It's me Amanda :)


Fakta Saya Mengenai Pou
*bila sekali terjebak..akan addict dgn benda ni :)

*main game banyak² kumpul duit nak beli wig, tukar² wallpaper die..beli topi, beli baju bagai..tapi takde pesen muslimah la (ala game je khenn) :P

*bila dh kumpul duit, ada budak tecik tenot yg lagi super terer dari mummy die..perabihkan..dibelinya makanan banyak² sampai obbes Amanda mummy dia :D

*best gile tau..kalau Amanda dh makan banyak..die ada fat burner..ala..bajet mcm SD2 la..hohoho :p

*malam² boleh terjaga..semata² nak tgk Amanda ok ke tak..(gila terok situasi aku skrg nih) :D

*bila dh sampai waktu yg takle bla aku nak layan dia..aku akan biarkan Amanda ni kurang energizer..so aku boleh tidokan dia..hohohohoh

*ejaan die Pou kan..aku sebut Pau..hohoh..betul ke? ke Pui? hak tuih..hehehe

*cubalah korang dwld..main sama² dgn anak..boleh merapatkan hubungan kekeluargaan..itu side positifla

*yg tak positif..bila ko berebut dgn anak..hohohoh

ok..esok saya akan mula update :)


9 comments:

Sue-Rya Qistina said...

hahaha..comel je!
x pernah download lg.
nak try la nnt. confirm berebut ngan c bambam n kakak nnt :D

Nurzakiah Hanum said...

kasi dia makan.hehe

fazilzura said...

lama menghilang

SangRatoo said...

sue: cubalah..hahaha mak2 yg over nanti dari anak.. :p

SangRatoo said...

anum: makan makan makan..obesiti obesiti obesiti :))hohoho

SangRatoo said...

fazilzura: zura..aku ada je..M untuk Malas je lebeh..hehehe

Bitt (double IS) said...

kalo share dengan anak2 kompen haru..hehehhe

Ati Masrif said...

salam,

sebab itu kak ati langsung tak mau
jenguk2 games ni..tak sangkut

blogging pun dah ambil masa..hehe

Siti Asiah said...

anak2 & baba dia suke men game ni...;)