Saturday, September 06, 2014

"Avilion PD & Grand Lexis PD - MATTA FAIR 2014"

Assalamualaikum..tajuk memang tkde kene mengena dengan cerita tapi tajuk juga buat penawar hati duka...bersiaran dari rumah bonda dan ayahanda tercinta..saja cuba try test update blog dari hp ni..sbb baru dwload apps Blogger ni :D

Aku dilanda food poisoning hari Jumaat baru nih.Sakit nye Ya Allah.Pukul 2 pagi meragam perot ni membawak ke pukul 4..aku ingat sakit perot biasa..sbb penah je aku kene macam tu..tapi ni lain dari biasa..melepek terus aku nih..terus terusan Mr Ajib bawak klinik idzham yg 24 hours tu siap kene papah..Aaron Ridzqy sampai terjagalah pun Mr Ajib angkot sekali bawak gi klinik..

Sampi klinik naseb baik lengang tkde patient lain..aku kene injek terus sbb aku duk muntah dr rumah sampi kt klinik pon..poo poo dah kuar air...muntah dh kuar pahit maong...Nauzubillah..azab betul...sekejap Allah tarik nikmat tu..tataulah nak kata... *insaf*

Alhamdulillah..aku beransur baik..tp kdg2 dtg sakit perot tu menyucuk2...huhuhu..skrg ni dh kuat sikit..cuma tk berani nk mkn itu ini sangat..masih mkn bubur..bubur pun kosyong...bubur baby pun sedap lagi.. *sedih* moga Allah ampuni dosa2 aku yg lalu..

Jadi dengan itu..marilah aku cuci mata dengan harga2 promosi Matta Fair yg super duper murah ni..ouh..inilah tempat yang menjadi pujaan idaman kalbu di hati ku..huhuhu...sakit pulakk hati kite tengok harga murah sangat nih...

Dah nama sakit...buat cara sakit..oklah..nak makan ubat..nunite u olls :)

4 comments:

Sweetmama said...

wah murahnye, tp selalunya x pernah berkesempatan nak terjah matta fair..

fairus said...

DENGAR CITER, MANA-MANA FAIR PASAL TOURISM NI MAIN-MAIN HARGA JE..

LYAfrina said...

moga sekarang dah baik ye..

fazilzura said...

muroh nye.. tp aku mmg x penah tingin nak pi MATTA fair beb .. cz dh tau sesak sesgt..
dh le ngn keadaan aku skng ni .. mmg lg x pi lew...

** jejaga mekkk .. dok dyria teruk tu tah2 ado isi.. ehem2