Wednesday, March 18, 2015

Sayang Kamu



Assalamualaikum Semua. Hai!



10 Mac 1983 adalah hari lahir suami tercinta.Maka 10hb bersamaan hari Selasa baru² ini adalah harijadi beliau yang ke sweet 32. Sweet angat..hahaha..Takde surprised atau party buih diadakan. Hanya sebiji kek Pistachio yang ada aiskrim vanilla kat dalam tanda kaseh sayang dari isteri terchenta yang jelita abak ang..Fuih..bila nak puji tu kene panjang sikit..tih tih tih tih tih tih :D


















Tetamu yang hadir: Photographer, Birthday Boy dan Aaron Ridzqy. 

Seribu rahmat ada tetamu.hihihihih.Memang bertiga saja.Kiranya macam private birthday party lah ni. Kebetulan ahli keluarga yang lain ada di hospital sebab suami birasku warded. Sehingga hari ini pun masih di hospital. Get well soon abg yem. Semoga tabah menghadapi dugaan ini.Buat biras berasku ku, semoga kuat demi suami dan anak² mu.


Eh eh.balik pada tajuk. Untuk Suami ku yang tersayang tercinta dan ter segalanya. Happy Birthday. Semoga panjang umur dan murah rezeki serta diberkati Allah SWT ..amin ya rabbal alamin. 


Sayang kamu! miowww~~


tih tih tih tih tih...




5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cutenya dah besar kan :)

Sham said...

Agak2la nk buat parti buih pun...kikiki...pe2 pun ucapan selamat utk hubby...moga korng sekeluarga kekal bahagia...til jannah...

SangRatoo said...

Nurzakiah Hanum: beso dh...hehehe

SangRatoo said...

Sham: hahaha..idokler buat..
tq Sham.amin..
semoga kebahagiaan milik kamu sekeluarga juga..amin.

LYAfrina said...

happy belated birth buat husb...
sama tarikh dgn lya...