Wednesday, May 25, 2011

"Dah Sampai"

Parcel yang "kami" order hari Selasa (hari gaji) dah sampai hari ni..hehehe..Walau yang pakai nanti utk anak²..sudah pasti mak²nya yg lebih teruja...



yea yea yea...

Minnie Mouse & Cute Octopus utk Batrisya
Thomas & Spiderman utk Arieff
Soccer Star & Aerospace utk Aaron

***end***

19 comments:

ZSqueenbee said...

waaaa so cute..tuk littleman?? hihi.. kak jue beli online kew??

fazilzura said...

wah manyak nye ko order..


* aci terjah fazurybeuteq.blogspot.com

..::SangRatoo::.. said...

ZS: hehe..ha'ah..beli online sekali ngan fie n linda..utk lil men tunggu die kuar.. :P

..::SangRatoo::.. said...

zura: aku dah terjah tadi..sekali mcm lama benar nak loading..tapi jap lagi aku terjah balik n follow :D

NM02 said...

utk kakal??

..::SangRatoo::.. said...

NM02: ada tu..thomas & spendermen..hehhehe

najib said...

ptut lak susun bgai nk rak, rupe nyer nk amik gmbor yea...kehkeh, kita dpt pegang parcel tu td jd lak kita anto kn jer kt tuan nyer..

wardah said...

hehehe thomas & spenderman!!

..::SangRatoo::.. said...

najib: eh..aku ingat laki aku..rupanya laki org lain..dasar kamu ni ajib..hahaha~

..::SangRatoo::.. said...

wardah: hehehehe..balik basoh dulu..:P

wahida said...

ko ada nak orderkan utk anak aku sekali?

hahaha!!

..::SangRatoo::.. said...

wahida: takde saiz laa nok..hahahah~

sahromnasrudin said...

cutenya....surprise utk anak2 kan

..::SangRatoo::.. said...

sharom: ye..hheeheh..kalau anak² seronok..mak pasti seronok lebih :)

AEDAN said...

untuk si HUBBY tak belikan ke...???
Kesian Hubby tengok aje anak pakai baju baru...!!!
Hubby nak baju "TOM & JERRY"

Noli said...

wahh..banyaknye...

salam jenguk ;)

Ati Masrif said...

kiut...

tapi apa bondo tu..

beg..ke

ieda said...

wah2 akak pulak yg teruja ekkeke .. cantik2 baju tuu , utk bila tu dik .. raya ke ??

munna said...

KALAU DAH ADA ANAK NI..MMG ANAK AKAN DIUTAMAKAN DULU...TAPI IBU YG LEBIH TERUJA KAN