Wednesday, April 04, 2012

"SangRatoo's Wordless Wednesday #20"

MIHAS-DAY 2

Assalamualaikum Semua dan Salam 12 Jamadilawwal :)


v
v
v
v
v
v
v
v
v
v





baiklah!!

saya dah siap²..
nak kemana?
ye saya nak bertugas..
di mana?
jaga Exhibition Hall..
mana tu?
kat KLCC..
sempena apa?
MIHAS laaa..
apa kebende MIHAS tu?
Malaysia International Halal Showcase..
ada apa kat situ?
macam² ada..semuanya dijamin halalan toyyiban..


kalau terjumpa² saya..mehla tegur sapa ye..

ceh ceh..bajet mcm retis je..hehehehe
(matiklahh statement..tak penah² nak promote diri sendiri nihh)

hahaha

40 comments:

cheqna said...

ok selamat bertugas
dan yang pastinya kita tak kan bertemu sebab cheqna kat trg
hehehehe

mimie.. said...

jauhh...klu dekat dah pegi dah ^_^

neway gudluck for ur day~~

Anum said...

bestnya sis
kim salam kawan2 yang lain

ieda said...

uishhh seronoknyeee .. kalau dekat akak terjah sbb nyee nak jumpe adik jee .. ;))

Alin Marlini said...

pewittt..mesti byk makanan free kan?

Raz said...

Selamat bekerja.. :)+

~ ADANDO ~ said...

malam nanti sapa nak urut kaki yang letih sebab duty exhabition...???

Sue-Rya Qistina said...

selamat bertugas mummy jue! x dpt nk pegi sane..huhuhu..kaki ku sakit!!! adoyai..

ct shah said...

nanti uploadlah gambor kat sane ek.nak gi tapi cam penat laks nak bertawaf kat event tu.huhu...

ziana said...

Kita tiap-tiap taun pergi tapi dia buat kat MATRADE dulu.. Sampai bila yer?? Gerai mana?? Boleh singgahhhhh

Cho Zila said...

best gak pergi yerk... smpai bilanyer ni...

Riri Yoorin said...

selamat ber exhibition..

fairus said...

SELAMAT MENJALANKAN TUGAS...

Ihsan Arifin said...

okay kak nanti klu jumpe kite tegur nooohhh ;)

munna said...

selamat bertugas ye.... best gak kat klcc boleh cuci2 mata kan...

wahida said...

kalaulah dia buat kat ofis kita mcm dulu2 kan best kan nok...

sahromnasrudin said...

awak bertugas booth mana? hhiihhiihhii...

Rashid said...

okey!! kita jumpa ..











kat alam maya .. hehe. Bukan pe.
Tak dapat le pergi sana.

Rtp Farra Arisha said...

do your duty patiently! :) selamat beraktivitas. :)

Mr.Clive said...

helloo emak aaron..dimanakah anda?hehe

..::SangRatoo::.. said...

cheqna: tq cheqna..takpela..nanti kite pi tganu ye..makan kepok lekor..hehe

..::SangRatoo::.. said...

mimie: hehehe dari opis nak ke klcc pun dah rasa jauh sgt..huhu tq mimie :)

..::SangRatoo::.. said...

Anum: baiklah..nanti kak jue sampaikan..hehe tq anum :)

..::SangRatoo::.. said...

ieda: jue takot bila sampai klcc..kak ieda lupa nak jumpa jue..sebab ralit tengok semua barang..hehehe

..::SangRatoo::.. said...

Alin: phewiittt..kenyanggg try sana sini..hehehe

..::SangRatoo::.. said...

Raz: tq Raz..ehehehe

..::SangRatoo::.. said...

Adando: urut sendiri la bang..sendiri yg nak berjalan sangat..hehehehe

..::SangRatoo::.. said...

Sue: hahaha..takpe..jalan slow²..mesti abis semua hall punye..:P

..::SangRatoo::.. said...

ct shah: eheheh..kite banyak enterframe kat kamera orang je.. :P

..::SangRatoo::.. said...

ziana: mcm ziana zain..kite tak jaga mana² booth pun..kite duk dlm bilik secretariat ..kat atas..perati org..hehehe

..::SangRatoo::.. said...

Cho Zila: sampai 7hb..open to public.. :)

..::SangRatoo::.. said...

Riri: tq riri..hehehe

..::SangRatoo::.. said...

Fairus: tq fairus :D

..::SangRatoo::.. said...

Ihsan Ariffin: jangan tak tegur ye....hehehe

..::SangRatoo::.. said...

munna: ye mmg besh..betul² cuci mata..cuci tangan je tak boleh :P

..::SangRatoo::.. said...

wahida: yela noks..kalau wat kat ofis...mmg so meriahnyee :P

..::SangRatoo::.. said...

sahrom: kite dlm bilik secretariatla sahrom..tak jaga booth pun :) kat hall 2:)

..::SangRatoo::.. said...

Rashid: kat alam maya pun ok juga..hubungan silaturrahim sesama manusia tiada sempadan asalkan tau batasan..wahhh :P hehehe

..::SangRatoo::.. said...

RTP Farra: tq darl..have a sweet day! :)

..::SangRatoo::.. said...

Mr. Clive: mak aaron menyuruk..ehehehe ado je ni...tgh sangap.. :P