Monday, July 02, 2012

"Semalam"

Assalamualaikum Semua dan Salam 12 Syaaban :)


Lagi 2 minggu lebih kita akan menyambut 1 Ramadhan..sekejap je kan ..para wanita dah ganti puasa? Walau dah bayar fidyah..ganti tetap wajib ..Pesanan utk diri sendiri juga :P


Hati saya berdebar..esok lusa tulat..hari saya sibuk dengan peperiksaan KPSL..walau mcm dah boleh agak..akan amik exam ni tahun depan..tapi sajalah buat² sibuk mentelaah buku.. * bukak tutup..bukak tutup*..hehehe..buku pun takde..harap kawan² je.. *pemales ko ni Juliana*..ngeeee...sib baik ada kawan² yg baik hati kasik sama kite pinjam buku..ada jugak kawan² yg baik hati siap email utk diprint dan dibinding utk kite bawak ekjem esok..masehh masehhh awakkkkk~ sayang ketat² :D


Ouh..hati makin berdebarr..bukan sebab exam esok lusa tulat saja..Jumaat ni..Yeyen Rititi masuk taska..uwaaaa..mak yang berdebar lebih..sebab mak saja yg mengenal manikan dari jauhari..apa aku ckp ni?..umm lebih kurang gitulah~..


Apa kene semua ini dengan tajuk "Semalam" yakni 1st of July?...
mmg takde kene mengena..saja je...

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



***dah 32 rupanyaa...hehehe***


27 comments:

wardah @ fie shah said...

Dah besar dah kau biras..selamat harintua lah Mamiii!!

Sue-Rya Qistina said...

Happy birthday mummy jue. may Allah bless u.

umur tu angka je. tp jiwa masih muda. yg penting mummy tetap menten gitu!

Noli@Ibu Wafa said...

hepi belated beday ;)

ratu siput said...

happy birthday dear...sebayalah kita :)

fairus said...

SELAMAT HARI JADI YE.. :)

Mr.Clive said...

uhuk...uhuk...berumur...heheh :P

Alin Marlini said...

Happy belated befday laling :)

Cinta Misteri said...

Wah mcm seusia je kita. Alhamdulillah, CiM dh gnti pose, training skali ms rejab & shaban. Kt opis ni bdk2 rajin pöse, so tk keseorgan.

lynda said...

happy bday kak...semoga sentiasa cun dah sentiasa du berkati Allah...aminn

wahida said...

hepi belated ju!!

semoga panjang umur murah rezeki hendaknya...amin...

munna said...

happy belated birthday ju....

semoga dimurahkan rezeki dan panjang umur

~ ADANDO ~ said...

Rasanya baru aje aku wish Birthday yg ke 32... tup...tup... wish lagi untuk yang ke 32 tahun....
Apapun SELAMAT HARI TUA....

Anum said...

Selamat ulang tahun sis

SangRatoo said...

wardah: tapi aku menten cun tak?hahahahah..tq tq :D

SangRatoo said...

sue: haahah tq tq..biasalaa tu ayag bajet retis..umur itu hanya angka :D padahal dlm hati "ayo yoo..dah tuaaa dah aku?" hehe

SangRatoo said...

Noli: tq noli :D

SangRatoo said...

ratu siput: kite sebaya ye..hehehe baiklah..selamat harijadi in advance atau happy belated besday utk awak jugee :D

SangRatoo said...

fairus: tq tq..selamat jadi bapak untuk kali kedua juga :D

SangRatoo said...

Mr. Clive: heyyyy..tapi akak ko ni stylo tau..hahaha :P

SangRatoo said...

Alin: tq tq darling marling :D

SangRatoo said...

Cinta Misteri: tq tq..kita seusia ye..Alhamdulillah..masih diberi peluang utk bernafas di muka bumi Allah ini..syukur.. btul tu..tapi saya masih terkedek² nak ganti ni..hehe :)

SangRatoo said...

Lynda: tq linda..kerana mendoakan aku sentiasa cun dan diberkati Allah..amin..:)

SangRatoo said...

wahida: tq nokksss.....tq bebanyakkk :D

SangRatoo said...

munna: tq munna..insyaAllah..moga kita semua diberi kehidupan dan dimurahkan rezeki serta diberkati Allah S.W.T amin :)

SangRatoo said...

Adando: hehehe bang..masa kan berjalan dengan pantas..hehehe..tq bang..stoberi lebih takdo ko??hehehe

SangRatoo said...

Anum: tq Anum..selamat berbahagia juga utk Anum and hubby :)

the tempo of life said...

oh... dah 32 ke? tgk rupa mcm umo 23 jerk......hehehehehehe