Thursday, November 01, 2012

"Mari Cuci Mata"

Assalamualaikum Semua dan Salam 16 Zulhijjah :)

Syukur Alhamdulillah..kita masih bernafas di muka bumi Allah ini..moga hari ini lebih baik dari hari semalam...walau saya hari ni ala² seperti mau demam, tapi ku gagahkan jua..pffttt~

Hari ni sudah masuk hari pertama dalam bulan November..suka takk suka takk *ala² Eric deco* hohoho..oklah..dah lama saya nak buat entry shopping online ni..saya tanak berbahas di sini sama ada ianya ada kebaikan atau keburukan..pokok pangkal hati ye dek nonn..hohoh..ada duit..belilah..takde duit..buat cara takde duit..tapi bila ada duit..jangan boncah²~ *baik makk*..hohoho...Saya ada jugak sopim² online ni..takla selalu..naaahh..tak jugakk..ngkla..ado pitih..adolaa..takdok pitih..kawe nengok jah..hohohoh...

Terasa ingin menjadi K-pop?..tidak salah pada yg muslimah..anda masih boleh juga bergaya ala k-pop asalkan tidak pelik dan jelik..hohoho asalkan sesuai dan menarik serta tidak lari dari batasan agama itu dah ok :) ..*sendiri mau ingatla*












ni antara yang dapat saya masukkan dalam blog ni..ada baaayakkk lagii baju² ..tapi tak dapatla saya nak masukkan semua dalam blog ni kan..ok..sebenarnya saya jual baju ke?takk takk..saya cuma promote kawan sekolah saya yakni dari tadika hingga kami beranak pinak ni..masih berhubung..hohoh..gitu kan..u olls boleh nengok FB beliau Nini Khalid..kalau beliau tanye, sebutla nama saya..hohoh..tapi..*aku tak sure die bagi best price tak sebab aku bukannye retis* hahahaha~

 Sekarang beliau sedang open untuk Batch 7..so sudah 6 batch berlalu..takpe takpe..masih ada masa untuk u olls cuci² mata dan sopim..kadang² ada juga baju² yang beliau restock dari bacth yang sebelum²nye..ouh ya..walau dlm gambar model yang pakai semua size k-pop jangan risau..ada size..yang penting sila cek measurement ye u olls..silalah ukur baju di badan sendiri..hohohoh..tapi saya untung..boleh cek size fit ke tak kat tuan punya fb..hohoho..sebab size die lebih kurang saya je..eh tapi die dah kurus sikit..sebab aritu anak beliau masuk spital..*alahai sian menantu mak* :D

ouhh ye ada lagi satu...


kawan ofis saya ada jual tudung yang sangat cantek²..saya pon ada beli selai..berbaloi²..yang nak feeling ala² radiusite tapi asyiklaa kehabisan stok kann *sebenornye tak cukup duit nak beli*..hohohoh..bolehla beli kat kawan saya ni..harga? sangat gedebom..

antaranya :

Tudung Halfmoon Suria Shawl Exclusive with Handmade Beads
Tudung Bawal Sulam
Tudung Bawal Bermanik Batu
Tudung Bawal 5 Tones
Tudung Bawal 3D Tones
Suria Shawl with Leopard Printed
Plain Chiffon Shawl
2 Side Color Shawl
Inner


TUDUNG BAWAL SULAM BERMANIK BATU SWAVORSKI"
Material : Bawal Jepun
Harga Promosi : RM55 (tidak termasuk postage)
Postage : Semenanjung Malaysia (RM8)
Sabah/Sarawak (RM10)





HALFMOON SURIA SHAWL EXCLUSIVE WITH HANDMADE BEADS
Material : Indian Chiffon
Panjang : Approx. 1.7m - 1.8m
Harga : RM65 (tidak termasuk postage)
Postage : Semenanjung Malaysia (RM8)
Sabah / Sarawak (RM10)








beliau ada blog juga..bolehlaa pegi ke link ini http://suriaqistina.blogspot.com/ bolehlah berurusan sendiri dengan beliau ye..

soooooooo..cekidaudddddd~

7 comments:

Anum said...

suka design yang first tue
thanks sis sebba sharing

Anum said...

cantik2

Bitt (double IS) said...

wahh mcm2 ada..yg cantik2 pulak tu :)

Alin Marlini said...

cuci mata & cuci wang..hehehe

Sue-Rya Qistina said...

cantik2lah dress tu semua. hehehe. thanks for sharing my blog ye mama jue :)

sahromnasrudin said...

assalamualaikum puan belog...apa khabar? semoga puan belog sihat walafiat di samping keluarga tersayang ya

Marya Yusof said...

As salam Sang Ratoo,

Cantik2 semuanya! Sekarang ni senang beli on9 je... Segalanya dihujung jari... risk is everywhere... tak beli on9 pun boleh terkena! huhuhu...

Kalau kat Msia mmg dah rembat dah ni...hiks ;)