Friday, July 19, 2013

"POSITIF kan diri :) "



Assalamualaikum Semua dan Salam 10 Ramadhan :)

Amacam puasa ke 10 nih?hihihih.. (ayat bajet² penceramah je kan)..hohohoh..
sekejapan je kita dah puasa ke 10 hari..harap² amal ibadah kita diterima Allah SWT..amin..insyaAllah...

yang bawah ni...saya jumpa kat FB..so copy dan paste ke sini..
konsep: sharing is caring..hohohh..umm

ok..aku dh blur apa nak menaip dah..hihih :))

baiklah...marilah kita ikut cara² positif kat bawah ni ek :P








*semua sukaa..suka sangatt..paling sukaa kalau dpt LOVE LETTERS tu..haii..cepat kurus aku ..ahahah..(ada ke lagi org nak bagi surat chenta umur² gini? ok paksa Mr Ajib bagi :P)



daaaaa Assalamualaikum :)




9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

great

NM03 said...

dah tggal pose ke blom mummy jue?

SangRatoo said...

Nurzakiah Hanum: tq tq :D

SangRatoo said...

NM03: belum lagi mummy sherry.."die" mai tak ujung² bulan..ceq raya dulu la nanti..adoii..rugii..hahaha

tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.113
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

fazilzura said...

lama bersawang dh blog ko beb ..

beb, lama x jmp .. bile mau lepak ngn cik dyg yg bz ngalahkan menteri tu

SangRatoo said...

tenku butang: terima kasih sudi singgah..saya dh follow awak juga :)

SangRatoo said...

fazilzura: aku on off kat blog ni sbb pakai kat opis..biasalah kalau kat opis ada payah sikit.. ha itulah..cik dayang yg biziss gilers tu..hohoho~

ieda immi said...

bagus nie ..

sekejap je masa berlalu kan ..
kita dah pun berada di pertengahan ramadhan ;)