Tuesday, September 17, 2013

Pesal ek?

Assalamualaikum Semua :)

hihihi....tercari² huruf kat keyboard..sebab dh lama tak update kat blog ni..sampai lupa huruf² tu kat mana..nampak benor menipunye ye tak..takkan tak buat keroje kan..hihihih..

ok..sebenarnye..saya cuak..gambar kat header ateh nun..hilang..why?why? tu pun setelah disedari oleh kawan²..hihih..saya rajin ngk dan baca blog orang..tapi sendiri punya malas nak bukak dan update..ayoyoyyo..

so skang tgh gelabah..bukak balik template bagai..nak edit..cari gambar..umm mcm takde plak..ada..tapi benornye malas..camne? :P

sebelum tu..sapa² yang belum tau...mehla klik² nak booking flight ke mana².. :)





 Air Asia buat promo u olls...hikhikhik..
(ala..mcm aku pon nak book..nawaitu tue ada..tapi ongkos nya kureng)...hikhikhihk..



baiklah...saya harap u olls semua sihat..masih sudi buka blog yg suam sejup sejup ni..hihihi..


ok bye! :)

 

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

best kan promo nie

hazlina azmi said...

Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

SangRatoo said...

Nurzakiah Hanum: hiks..mmg besh..cuma $$ je tak besh.. :)

SangRatoo said...

hazlina azmi: hye dear..tq sebab sudi singgah..saya follow awak semula ye.. :)

Sue-Rya Qistina said...

Hai hai mummy jue! Lama x ke udara kan..haah la, header mummy jue xde dah tu..nape je eh..agak pelik tu..