Tuesday, December 17, 2013

FACTORY OUTLET CARNIVAL II (18 - 22 DECEMBER, 2013)

Assalamualaikum Semua :)

Entry kedua untuk hari ini..hohohoh~

Esok kat office saya ada jualan gudang terbesar..hehehe (kira mcm promosi la ni..) ni kali kedua event ni dijalankan.. so, kepada u olls yang nak datang esok..singgahlah kat MATRADE Exhibition & Convention Centre kat Jalan Duta ni..macham-macham adaaa :)



Ni aturcara sepanjang tarikh program tersebut.Kalau ada sebarang perubahan, u olls call sendiri bahagian penganjur ok :)






untuk kakitangan government, jangan risau..hari Khamis dah gaji..bolehla sopim mopim ye..heheheheh..bawak anak² sekali ada peraduan mewarna utk mereka..selain sopim mopim..boleh juga bawak family tengok Pertandingan Kucing dan Pameran Superbike.

JEMPUT DATANG YA~  :)




5 comments:

ct shah said...

kena muhasabah diri agak tidak membazir.:p

SangRatoo said...

ct shah : mari kita peringatkan diri..sila baca doa pendinding syaitan :P

blog-tips-kurus said...

weeeeeeee...! :-)

tak bagi jemputan ke agensi lain ke?

Sue-Rya Qistina said...

wahhhh..meriahnya!!!

Cho Zila said...

bulanni takder ker???