Thursday, June 19, 2014

"Tak Sangka Kita :) "


Assalamualaikum Semua dan Salam 21 Syaaban :)

Lama tak jenguk blog ni..baru semalaman 1st entry setelah berbulan² terperap..hihihi..Tadi try bukak nuffnang tu..konon nak cek² berapa jumlah masuk walau dah tau berapalah sen sangat yg ada kan..eh sampai tersilap password lah...nampak sangat dah lama tak bukak..cemanala nuffnang nak bagi "cring cring" kat ko kan.. :P

Punyalah sedaya upaya mengingati semula password..sampai set itu ini..Alhamdulillah akhirnya dapatla jugak bukak..nahhhhh...aku dipertontonkan dengan sesuatu yang sangat aku kagumkan...


v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


taraaaaaa...



Sebagai seorang blogger picisan ... huruf kene kecil sebab terasa macam..blogger ke ko.. hahaha..rasa mcm bersyukur sangat..Alhamdulillah..ada juga 2 campaign yang sedang menari² joget lambak kat blog aku ni..hehehe..semoga terus menari² dan berjoget lambak di sini ye..terima kasih Nuffnang kerana sudi beri..yuhuuuu..semangat semangattt niihh :D


Pastu yang putih tu aku saja buh situ..bajet mcm banyak..hahaha malu nak tunjuk sebenarnye..hihiih..malu kite :P eh korang sure lagi banyak kan...jadiklah ye tak..sapa nak bagi pon.. :)

ok BYE! :)



6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

x pe rezeki gak kan :)

SangRatoo said...

Nurzakiah Hanum: betul tu..rezeki jangan ditolak :)

Siti Asiah said...

same la kite budget BLOGGER ker?hehe

SangRatoo said...

Siti Aishah: nak type blogger kat diri sendiri pun fikir 800 juta kali..ye ke..hihihi :P

Sue-Rya Qistina said...

xpe kak jue. yg penting nuffnang baik hati nak bagi wpun kita2 ni bukan blogger tegar. blog sue pun dah berjaman x update. hehehehe

SangRatoo said...

Sue-Rya Qistina: hehe tula rezeki masing².. :D