Monday, February 23, 2009

"Duit duit..di mana kau duit"


Dgn pertolongan si Lagenda aka panda opss.., sib baik sempat buat PV kat blog ni..kalau tak, adalaa anasir2 jahat yg coba menggodam nye..MENYAM DUK BELAH!! horeyyy..minggu ni aku nak balik umah my mother n my father (err..cam geli je ayat ni)hehe..uwaa..rindu sangat..rindu ngan Toti .. (kucing berekor kontot si mata biru) pehtu aku plan, ada rezeki lebih nak bawak my sis n my brothers (cam geli jugak je ayat ni) pegi nengok wayang cite upin ipin..pehtu kalau ada rezeki lebih, makan kenny rogers..umm..syedapp..hehehe..kalau ikutkan tajuk ateh tu..huhhh...mengeluh pun tak baik..bulan ni terasa panjang sebab dari gaji bulan lepas 19.1 nak menyampaikan ke bulan ni 25.2 tak ke lama tu..hehehe~apa2 pun..tinggal berapa hari saja.Alhamdulillah..hari ni aku puasa.menyambung puasa yg tergendala..hari tu sempat ganti 6 hari saja..ada lagi 24 hari nak ganti..fuyoo..tu laa..sapa suh aku tak puasa..hehehe..ada sebab ye tuan2 puan2 aku tak puasa..umm..ingatkan kalau berdaya dan kuat mental serta fizikal nak sambung puasa ni berderet..tapi..mampukah aku!! huhu~

Nak seribu daya..tak nak..seribu alasan.

2 comments:

Anonymous said...

small matter la SILAU..bukan susah pon nak buat private tu..buat sakit hati mangkuk tu sbb tak dpt nak skodeng lagi..hahaha...ko nak g rumah mother n father ko..nk bwk brothers and sister ko g cinema...hahaha!! jgn lupa entertain they all!!

..::SangRatoo::.. said...

damn yiuuu..!!ni cuma kata2 penghargaan saja..yes...sebab my luvly hubby (oppss cam penah dengar je) yg izinkan dan die pun takde plan apa2..so, aku ckp kat my luvly hubby (iee..geli ODEN) minggu ni balik umah my mother n my father...hahahah~