Monday, September 19, 2011

"Ish..geram kiterr"

Assalamualaikum semua :)

Dialog antara saya dengan Mr Ajib..
Sebelum lunch tadi..
main sametime je pun..
borak banyak² pun..kat rumah jumpa lagi...
hehehe :P


Saya: pa oo paaa
Dia: apo?
Saya: Air asia akan buat tambang yg murah tu.. (ikon kenyit² mata)
Dia: so?
Saya: saja je nak bagitau (ikon sengeh)

belum je end perbualan die dah closed chat window
cisss :P

U olls agak²...Mr Ajib teruja tak mcm mana saya teruja..hehehe..

silalah u olls pun teruja ye..



tapi, kebarangkalian utk berharap Mr Ajib teruja mcm mana saya teruja amatlah tipis..sebab kami perlu lepaskan agenda percutian kami yg pertama tu dulu..hehehe

ye ye..baik pa..ma paham..ye ye..ok..ye ma tau..yelahh baiklah..  :)

ala..tapi saja² nak tengok..bolehkan..hehehehe




10 comments:

Anum said...

anum pun geram nie....

NM02 said...

eeh

sama lak n3 kite ptg ni

hehehe

ieda said...

aloor ekekek

Nazri Razra said...

ambo pun nok beli gok tiket bare sekping duo kalu muroh... tungguuu..

wardah @ fie shah said...

teruja tapi takut gak nk bgtau abg ipar kau. hahaha

..::SangRatoo::.. said...

Anum: heheeh..kan kan..geram kan..ieee geramm :p

..::SangRatoo::.. said...

NM02: hahaha..mama sherry..geram kite ni..ish gerammmm

..::SangRatoo::.. said...

ieda: kak ieda..moh le geram sesama..hehhehheheh

..::SangRatoo::.. said...

Nazri: moh le abe..jenjale..hehehehe

..::SangRatoo::.. said...

wardah: aku dah bagitau adik ipar kau ni..tapi die wat dekkk je..ahahah~