Friday, October 14, 2011

"Terima Kasih"

Assalamualaikum semua dan Salam 16 Zulkaedah :)


Semalam saya menerima panggilan telefon dari seorang rakan ofis yang juga blogger..Dia ckp saya menang peraduan yang dia anjurkan..huh..terkejut kawe :D

Mari klik sini.


sungguh..kawe meme terkejuk bila beliau telefon kata saya menang..saya siap tanye "kenapa saya boleh menang?" hahaha..sungguhh..meme stupikkk question mu nih juliana...baiklah..beliau kata, setelah ditimbang tolak darab dan bahagi, sayalah yg paling layak menerima hadiah tersebut....U olls mesti nampak banner iklan yang saya tempek di sebelah ni..Alhamdulillah, syukur..saya menerimanya..terharu kita :D

Yang buat saya bertambah terharu, beliau siap call Mr Ajib sebelum call saya yelah..dah kami semua sama² kerja satu building kan..hehehe...Mintak izin katanya..sebab nak bagi bini orang gelang tangan..hehe..takut menimbulkan fitnah..setelah diberi penerangan dengan terang lagi jelas, barulah beliau call saya utk saya ambil hadiah tersebut..hehehe.. baguskan..mintak izin..


***sudah berada ditangan beta***


Baiklah...sekiranya u olls ada kelapangan masa, bolehlah jengah blog beliau di sini


atau terus ke link blog yang menjual produk² tersebut..untuk si cantek manissss...meriahh u ollss..nak pakai raya haji nanti..untuk si jejaka tampan yang macho, bolehlah beli buat gift untuk ibu, isteri, aweks², adik dan kakak tersayang..atau nak buat order silalah hubungi beliau di

Cutie Picks jewellery
E-mail :
nazrirazra@gmail.com
Sms : 016-6530702

apa tunggu lagi.

v
v
v
v
v
v


JOM SOPIM!!!

..klik sini ye..


Salam Jumaat :)



8 comments:

Anum said...

bestnya dapat adiah
yang lagi best siap minta izin

ADAN + LINA said...

Huuuuwaaaaa......Nape aku tak dapat...???
apapun TANIAHlah Ju....
mengerliplah lengan ko raya haji ni...jgn lupa lipat lengan baju tu nanti...!!!!

Nazri Razra said...

Uiii... tolong promote..

Makasihh

..::SangRatoo::.. said...

Anum: haa..best kan..mintak izin..hehehehe

..::SangRatoo::.. said...

Adan: haruslahhh bang..nampak kau dari kejauhan je aku singsing lengan sampai bahu..hehehe..(tapi ada sarung tangan laa) hahaha

..::SangRatoo::.. said...

Nazri: tengkiu ye tuan tanah kedaung..hehehe..terima kasih sekali lagi :D

L said...

tahniah kayy..=)

nak taw nikmat dunia? jom..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/10/6-nikmat-dunia.html

..::SangRatoo::.. said...

L: sama² :)