Wednesday, December 14, 2011

"SangRatoo's Wordless Wednesday #11"



13 comments:

Anum said...

comei gitu

Ati Masrif said...

pertandingan ratu cantik
apo ni :)

Sue-Rya AQ said...

gorjeous!! sume sgt cantik malam tu..persembahan pn mantop!!

next year ade something special bak kata en krol..tp nak join ke next year?sue pn xtau dpt join lg ke x...huhuhu

..::SangRatoo::.. said...

Anum: hahaha..terima kaseh anum..hehehe :P

..::SangRatoo::.. said...

Ati: hehehe..kak atie..ni dinner kat opis..kitorang nyanyi koir..mcm pertandingan ratu cantik ke? sib baik kak atie kata mcm tu..ada orang kata kitorang mcm sami buddha :D

..::SangRatoo::.. said...

Sue: yeah yeah..hehe gojes gojes...hehe..insyaAllah..ada waktu dan berkesempatan kita join lagi ok :)

lynda said...

hoh...tak dan nak buat entry dinner ne...

Zaza Fakharuldin said...

uuuhhhh. hot orange. nice colour. mcm matahari

wahida said...

sweetnya korang...

..::SangRatoo::.. said...

lynda: aku pon mana yg hado je ni..tgh carik mood..heheh

..::SangRatoo::.. said...

zaza: hehehe..mcm matahari eh..sedap sikit bunyiknye..ada yg kata mcm sami buddha.. :P

..::SangRatoo::.. said...

wahida: sweet kan aku nokss..ke kawan² aku je? hehehe

Bitt (double IS) said...

nice pic!