Wednesday, June 06, 2012

"Berubah"

Assalamualaikum Semua dan Salam 17 Rejab :)
Selamat Hari Batik jugerr~

Hari ni dah hari Khamis..sekejapan je masa berlalu..oh ye..2-3 hari ni..saya rajin menggobek blog..tukar itu..tukar ini..edit itu..edit ini..hehehe..terlebih rajin plak..bila datang penyakit malas tu..masyaAllah..teruk betul perangai kan..tak lalu lalu memandangnye :P


ni figure blog saya sebelum ni..mmg tak pernah² tukar..suka ngk bunga²..tapi tataula kenapa 2-3 hari ni mcm nak tukar selera..tukar angin..rasa sayang pulak bila dah buang..tskk..yg sedihnye..tak dan nak save code html tu..takpe..nanti boleh carik balik dekat Shabbyblogs.com tu..yang sekarang ni, rasa mcm belum cukup puas hati..tapi sebab tak kecukupan masa..kendian² la kan..   :)


ouh..jari jemari saya ada yg luka..gara² terkena kulit fail putih..semalam ada internal audit iso..adalah 4 fail unit jagaan saya kene audit..sian ngk unit audit cek fail sampai pening²..ada refreshment utk dorang pun tak usik²..sudahnye saya dgn kawan² yg kene audit fail nilah yg tolong makan..patutla dorang kurus²..heeeehehee..er..dua orang saja yg kurus tu..jangan mara arr :P



haa..kalau yang keje gomen sure familiar pasal FAIL MEJA..khennnn..semalam turn seksyen saya kene cek FM..FM saya sgt excellence! itu je nak ckp..hahahah~


bye *muah


27 comments:

Riri Yoorin said...

bila tiba musim audit~

Sue-Rya Qistina said...

simple but nice!

SangRatoo said...

Riri: bila time audit baru kelam kabut..kan..hehehe

SangRatoo said...

Sue: haha tq tq :D

Bitt (double IS) said...

yes la simple n nice...

Cho Zila said...

akak pun dah lama tak tukar baru terasa.. tapi tak sempatler nampaknyer...
keje oh keje..

Nazri Razra said...

Cantik tu puan template blog. Ringkas ...

Fail meja?.. tak suka..!

Mr.Clive said...

ohohoho wajah baru...nicee...suka suka!
and aaron pun kat gambar sisi tu nampak da makin besar da...ehehehe

SangRatoo said...

Nazri: FM?rasanya ramai tak suka..hehehehehe..

SangRatoo said...

Mr.Clive: stylo tak?hehehehe

chinta... said...

simple tapi cantik sangratoo...uwaa dah sampai time audit ye??

Marya Yusof said...

As salam SangRatoo,

Hola!

Nakal ek nak tgk kita mandi! hehehe... Can't wait to see ur homemade patty :))

Patutlah tgk header dah lain, blog pun dah tukar baju! Kelass :)

Kita pun rindu dgn FM kite... ntah sapa lah yg pegang skrg ni ek ganti tmpt kita tu...hik3 :)

aimaniman said...

ooo.. tahniah la, kalau cikgu fm memang ke laut..

SangRatoo said...

chinta: haa..sudahh...smer org tgh gelut² wat preparation :P

SangRatoo said...

Marya:hehehe..saja la nak ngkk :P

ha..kite tukar angin..sajala tukar baju baru bagai..hehehe :P

hehehe..homemade patty tu tataula bila nak buat..kalau skrg tahap kemalasan tu membuak²..i will update soon..tunggu :D

FM? hampir nak muntah siapkan :P hehe

SangRatoo said...

aimaniman: hehe..bukan apa..kalau copy paste mmg laa excellent..hehehe..ke laut juga sebenarnye ni :P

ZSqueenbee said...

oit kakak yg suke chating smbil bg taik idong kt kite dgr cni baik² ye...

belogg kamoo mmg chumellll sechumell kamo...(banje tau dh puji ni)

ratu siput said...

singgah dan salam kenal :) cantik jugak camni..sweet...

Mr.Clive said...

aie...lama nyaa berubah ni...haha XD

Liza Razak said...

saya ni memang malas nak edit..background pon biar putih je..hehe.rajin sis edit blog

munna said...

munna tak berani nak godek2 blog ni...takut caca marba jadinya....

SangRatoo said...

ZS: nahh amek balik taikk idung ni..nyeh nyeh nyeh!! :D

SangRatoo said...

ratu siput: terima kasih sudi singgah :D

SangRatoo said...

Mr.Clive: jangan le marah..hehehehehe

SangRatoo said...

munna: jue pon tawakal je..sib baik..hampir² juga jadi carca marba :D

SangRatoo said...

Liza: time akak rajin..mmg ni laa keje nye yang..ralit buat 3-4 hari..tapi hupdate tak jugak.. ngeee

the tempo of life said...

hahaa.. comel la