Wednesday, October 03, 2012

"Beras"

Assalamualaikum Semua dan Salam 17 Zulkaedah :)

Selalu sangat saya duk sebut biras saya si fie ni..beras@biras cap faiza poney...petang semalam balik dari kerja..teruss singgah Ong Tai Kim beli beras ni..hohoho..Mr Ajib ckp "ma ni..macam² la"

er..tak ingat cilok maa..yg pasti kat Google :)

RM35.30

tapi saya beli satu jela..takdela mcm dlm gambar ni..hohohoh...
SELAMAT MEMBACA!





P/S: Alhamdullilahh..Nuffnang bermurah hati bagi kita semua bonus ye..saya punya pun dah bertambah jumlah..amin..kalau boleh dan dan tu juga nak cash out..hohoh :)


6 comments:

Anum said...

bagus utk kesihatan

Sue-Rya Qistina said...

best mkn nasi dari beras ni. sedap je. tapi sekali sekala beli bole la. nak beli tetiap bulan, huhuhuhu

Alin marlini said...

alamak..dah lama nak jenguk nuff..heheh

ieda said...

dah lama akak makan beras nie ..
skrg akk tukar ke faiza basmathi pula .. x kurang hebatnya !! ;))

Bitt (doubeIS) said...

bersih tak beras dia? heehehe saya ni tang beras suka yang bersih skit tak de banyak hampas...jenis malas nak bilas dan cari hampas2 beras hehehee

Marya Yusof said...

Patutlah cun makan beras faiza herba ponni rupanye...hiks ;))