Monday, September 27, 2010

"Alhamdulillah"

sahabatku...

syukur kepada Allah S.W.T kerana memakbulkan apa yg telah kau hajati..percayalah..sesungguhnya..Allah sentiasa bersama umatNYA yang sabar..kerana sabar itu separuh daripada iman...

sahabatku...

aku merasai apa yg kau rasakan...sungguh..segala kesedihan, segala kesakitan..berendam air mata juga sudah kurasakan..

sahabatku...

kini, kau boleh tersenyum riang..sungguh..aku juga merasakan...harapan ku cuma satu...jagalah sebaik yg mungkin..dan jangan lupa pada yang SATU..mohon keberkatan dari NYA..semoga diberi kehidupan yang lebih sempurna bersama insan2 yang tersayang..insyaAllah...

sahabatku...

ALHAMDULILLAH...ALHAMDULILLAH...ALHAMDULILLAH...

***ni gambar bajet cun***

4 comments:

Pn S.O.F.I.A said...

Selamat hari raya..waaaa dh mcm cover magazine ni ha...cuncun giteww...kih kih...comelllaaaa semua....jgn lpe lakonan kta hri ni ye...

~Lady JuJu~ said...

alhamdulillah...sgt2 hepi...kita sama2 doakan yg terbaik utk kita sumer ek...

..::SangRatoo::.. said...

sopie : mmg tertunggu2 ni scene lakonan kite tu..dah TOUCH-UP dari semalam..! hehehe

..::SangRatoo::.. said...

lady juju: Alhamdulillah..syukurrr :)