Friday, September 24, 2010

"Senyuman dan Gigi"

Assalamualaikum semua..

hai hai hai...hari ni saya ganti mummy hapdet lagi..hehehe..mummy kata die males (males ker?) hehehe..ntahlaa nape..ngk entry sebelum ni..cam bukan males je....tipu kan die mummy tu..

okeh...kalau sebelum2 ni..mummy selalu kata saya susah mau senyum..bukan apa..saya bukan jenis penyenyum orangnye..betul ke ejaan tu..betul ke?lantakla..saya kan baby..mmg laa selalu salah je kalau berckp mmg tak betul lagi..heheh (alasan)..

mummy je tau cemana nak agah2 saya nak bagi senyum..mmg susah..kalau saya senyum ngan orang lain tu..kebetulan saja mood saya ok..ceh..eksen je ayat (kompem ni ayat mummy)..  ^_*

OK..perhatikan..gambar2 saya mesti banyak mcm ni kann?? terkejut ada..cam nak nangis ada..bulat2 mata saya..



hehehe..bila mummy agah2..kejap je..saya dh MULAI memberi senyuman yg paling menguntum..cara mummy agah..takleh nak saya pose kan..sebab.........papa je tau...maklong fifi pun tau kot..hahaha~

ok...lihattt..manis kan...manisnya senyuman kuuuu..ehehehe..senang je..tak susah pun..

ni kisah gigi pulak...

mummy selalu kata..bilaaa laa saya nak tumbuh gigi..hehehe...

pada saya ketika 9bln..saya dah MULAI tumbuh gigi...saya ada juga dedar2..tapi Alhamdulillah..tak melarat..hehehe..skang saya dah 10 bulan lebeh..gigi saya dh kuar..hehehehe..sangatlaa kelakar..tapi maseh ensem..

cam biasa....kalau amek gambar memula..mmg tiada senyuman di bibir saya..saya males..saja je nak suh mummy agah2 saya dgn laku die tu..heheheheh..saya tau mummy saja nak ngk gigi kan..pastu nak pose dlm blog ni..saya tauu....sebab saya tak puas hatiii bila mummy kata saya adalah....

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v




ANTU GIGI!!...

nantilaaa..saya geget "milo" mummy..baru die tau saya naik antu ke tidak..heheheh..lebar kan senyuman saya dari gamba atas tadi..hehehe

8 comments:

wardah said...

ye ye mak long tau. tp susah nak gambar kan kt org cemane mummy ayon agah. macam...macam...macam barney main² dgn kanak² tu pun ada gak. hehe

my-niezzareena said...

hehehe.... cumel muka aaron cenyum. yang paling lucu tgk gigi antu dia tu.. sangat nakal muker dia..

sha a.s said...

ahahahha..gigi tunggul dia da bersepai....comel!

..::SangRatoo::.. said...

wardah: hahaha..barney ke teletubbies?

..::SangRatoo::.. said...

mama sherry: haa..muka die mmg sgt nakal..perangai die pon..ya Allah..baby boy yg dh banyak akalnye.. :P

..::SangRatoo::.. said...

sha: ehehhe..tataulaa kalau kene gigit..adehh deh!

wahida said...

haa..kan comel bile senyum...jual mahal je aaron ni...

..::SangRatoo::.. said...

wahida: hehe..die mmg jual mahal..hahaha~