Thursday, October 14, 2010

"Cerita Dah Lepas"

Hehehe...

Sebab bila saya ngk gambar² ni laa yg buat saya perlu ke gym..hoh! boleh ke susut semula masa lepas berpantang dulu?ala..tak banyak pon saya mintak..dapat balik ke angka 50kg jadikla..

Ni masa saya gi open house umah kawan² saya..

Hari Sabtu..

Rumah pasangan suami isteri iaitu "Fauziah Gous dan Iqram Dinzly"...kalau ikutkn realiti..artis² ni belum berkahwin..tapi saja je nak panggey..sama! betul..tak tipu..


sesampai je kami, disambut mesra oleh suami tuan rumah..tu la "Iqram Dinzly" yang baju kuning..masa tu mmg lapa sangat..menu atas meja belah kiri betul² sebelah Mr Ajib..sangatlaa menyelerakan..umah dia sgt kemas dan teratur..ada lampu pocong ikea..saya sangat tajutt..hehe..kami² yg membawa anak..disediakan bilik khas..ok ada pertandingan SALIN LAMPIN paling cepat ye..


memandangkan waktu tghari..saya kena bagi Aaron makan dulu (yg dah siap² saya bawak dari umah)..so, bergilir² saya dgn Mr Ajib makan..saya perasan Mr Ajib berulang sampai 2-3 kali..sodaplah tu..ke lapa sgt?! hehehe...masa ni Aaron dah kenyang..so, nak bagi dia leka..bagila apa² utk dia maen..


hehehe..ok ok..ni dah abis makanla ni..kira cam photo session..paling kanan adalah Fauziah Gous yang saya maksudkan tadi..sama kan? :) lepas tu masing² pulang dgn agenda sendiri..saya plak akan gerak terus ke rumah lagi satu..dan balik terus ke umah mak saya di cheras..hokeyy..masa tu..hari jem paling terok~ hoh!

Norma..  nasik ayam madu ko mmg sodap!

*********************************************

Hari Ahad...

Saya sekeluarga ke Sri Gombak..memandangkan dari Cheras..kereta teruss meluncur ke sana lebih kurang 12.30 tghari..memang kedua² kwn saya ni buat agenda open house mereka time tghari..menu pon berat2..jadi senang bagi kami² yg datang tanpa perlu isi perot di rumah..hehehe..jimat kan..nak harap masak..takdela..hehehe


sesampai saja di rumah, suami tuan rumah menyambut kami dgn senyuman mesra..cantek umah kawan saya yg satu ni..umah die ada lampu pocong ikea..iee.saya tajut utk kali keduanya.hehe..ok..Aaron bergambar bersama cousin Ariff Haikal..(adekk..bila nak mengereng ni..asik baringg jee)..hehehe..


ok..disebabkan masing² bawak anak..tuan rumah juga menyediakan bilik khas ukt kami..juga ada pertandingan SALIN LAMPIN paling cepat..dan guess what..kami semua dpt hadiah..iaitu sekeping pampers yang sudah tak muat lagi oleh anak tuan rumah..ok apa?! korang ade?hehehe...

hoh! menu tuan rumah adalah nasik tomato..sangat dap dap~..tuan rumah adalah paling tengah di hadapan sekali..hehehe...nape cam baru perasan..gambar suami masing² cam kurang?kurang ke takde langsong?hehehe..yang pasti..dalam gambar ni..mak² mentengggg menyeringai..anak?biasa² jeeeeeewwwww...  :P heheh

*****************************************

p/s: kali ni kekurangan sorang ahli iaitu Hajah Vouge..saat itu beliau masih di Sungkai Perak hanimun..takpe..dimaafkan..sebab kamii akan menyerang rumah beliau akan datang!!

8 comments:

wardah said...

iqram ye? hahaha..

Sue-Rya Qistina said...

ish3..dasat2 la mama, mummy, ibu, umi dll ni klu bergambo ye..hehehe..anak2 n bapak2 menten gitu..apepn, akak2ku ni sume mmg meriah..kelas gitu!

..::SangRatoo::.. said...

wardah: sama kan?! hehehe

..::SangRatoo::.. said...

sue: hehehe..takdelah..kami smer ni "camera shy" sebenarnye..tak biasa sgt.. :)

Queen Of Late Comer said...

hahha... si poziah gaous tu dpt pampers jugak tak?

..::SangRatoo::.. said...

Queen: dapat! tapi jenis panjang punya..heheheh

ZSqueenbee said...

Kak Jue,
pic yg last tu chomelll laa..ibu2 & baby..nnti pia nk join gak..hihihi...gmba bapak2 xde sbb mak2 semua glerr glameerrr..hihihi...

..::SangRatoo::.. said...

Zs: bulih bulih..heheh..meramai² pic ibu² dan baby²..hehehe..mak² mmg gileeee glemer..ehehe..pantang jumpa kamera! :D