Monday, January 03, 2011

"Semangat"

Assalamualaikum dan Selamat Menyambut Maal Hijrah..

Bagaimana cara anda? saya..hehe..hanya baring² sambil ngk tv..layan astro di kampung..(kan saya ckp balik umah mak kat cheras..)..hehe..syiok wohh..niat di hati nak masak²..tapi tu la..asal balik je..mak dah siap masak..hehehe (alasan)..saya bukan apa..nanti hero "tecik" saya tu..sebuk nak memasak jugakk..(ok..alasan lagi..mak² kita dulu anak sampai 5-6 orang pun boleh masak siap kemas umah lagi)..hehehe..

Apa yg semangat?ummm..semangat tahun baru kot..saya, adala sikit aura² tahun baru tu..ceh..adala berazam berbagai²..tapi cam biasa..perkara² yg selalu di"azam"kan setiap tahun..hehe..adalah separuh menjadi..banyakk jugak yg tak jadik (ni biasalaaa kan)..

Dah mulakan azam baru utk perkara ketiga pagi tadi iaitu slimkan badan (makan capati cecah kari) hahaha..kita ngk jelaa ..huhuhu~

*****************************************************************



***award dari Mama Sherry***

dah ada pemenang....!!! yuhuu..

Alhamdulillah..syukur..semoga tahun baru ini juga memberi lebih keberkatan kepada kita semua..amin..

Terima kasih kepada puan penganjur mama sherry (senarai pemenang dan hadiah boleh klik kat sini hokey)..kepada pemenang² lain tahniah juga..kepada kawan² dan blogger² yg lain..u olls juga dpt hadiah..iaitu award di atas..actually, menang dan kalah adat pertandingan..yg pentingnya di sini, kita memberikan support yg padu mcm kita ngk bola sepak aritu..sama² berkongsi cerita/pandangan/nasihat..dan sama² memeriahkan suasana..

teruja...sebab terbayang² puan penganjur nak "pos" hadiah tu cemana kat saya..nyeh nyeh nyeh.."(mama sherry..bagitau dulu tau..kot nak post kat blog..kite nak make-up dulu..)"..ngee..ngeee..ngeeeeeeee

8 comments:

Ati Masrif said...

selamat semuanya..

moga akan tercapai segala yg di cita

NM02 said...

vah vah vah... mau make up utk sesi amek gambar la tu...

ok, b4 kita anto.. kita call awak dulu k. tahniah sekali lagik!!!

..::SangRatoo::.. said...

Ati: terima kasih..samala kitaa.. :)

..::SangRatoo::.. said...

NM02: hehe..gurau je..hehe..malu kitee..

ieda said...

gud luck dear .. akak doakan juge :)

Mama Arissa said...

insyaallah mummy jue.semoga kita sumer beroleh keberkatan hendaknya...beshnya dpt hadiah..sharing2..hehehhehe

..::SangRatoo::.. said...

ieda: tengkiu kak ieda..hehehe..maseh maseh

..::SangRatoo::.. said...

Mama Arissa: hehe..maseh lagi sekali..amin :P