Monday, August 06, 2012

"Jom Serbu!"

Alhamdulillah.

Entry kedua saya untuk hari ni.Walau saya tak belanja makan, anggapla saya belanja kupon ni ye.Terima kasih Kak Wan kat ofis saya yg share kupon ni.



 Mari share bersama² kawan lain.

Selamat Berbuka Puasa :)

*alaa..dah amek kupon..tinggal le jejak kat komen kite*
 :P

18 comments:

fairus said...

BEST KE BERBUKA DENGAN MC D.. :)

Sue-Rya Qistina said...

hehehehe..teringinnya nk mkn lg. tp dh lame x mkn mcd.

Alin Marlini said...

spjg puasa masih blm kesempatan makan mc d lagi..huhu

AzuraFazil DIN said...

tody nk buke kt mcd .. tp aku x minat benda ni ...

aku suke double cheese burger

SangRatoo said...

Fairus: sesekali boleh..tapi lepas tu mesti carik nasik..hehehe perot melayu le katakan :)

SangRatoo said...

Sue: ehhhe sila sila..sesekali bolehla layan mekdi ni.. :D

SangRatoo said...

Alin: samalah kite..saja duk share kupon..sendiri pon takde berbuka mekdi.. :P

SangRatoo said...

Zura: ko sama dgn aku..suka ada cheesee..Double Cheese Burger satu! :P

L said...

rasa nk p makan mcd je skrg.. moh g..

the tempo of life said...

bestnya makan kat mcd,. tapi, ayah saya marah, sbb dia kata kena boikot mcd untuk palestin . hehe :)

tapi, saya teringin nak makan., tgk org makan terliur je.. hmmm -,-'

the tempo of life said...

akak. saya segan la nak tanya, tp saya nak tanya gak.. kupon ni boleh tukar dengan makanan ke? maksudnya, kita tak payah bayar sesen pun ke??

habis tu, sampai bila kupon ni laku?? boleh ke print? aiyoo, saya tak pernah amik tahu pasal ni..

Liza Razak said...

wahhh...kena grab kupon ni !! thanks for sharing sis :)

SangRatoo said...

L: sila sila...gi time nak berbuka tau..bukan pagi² ni :P

SangRatoo said...

The Tempo of Life: ouhh ye betul tu..anak yg baik kene dgr ckp ibu bapa..akak pun sesekali je makan..so far time puasa ni belum lagi berbuka dgn mekdi.. :)

SangRatoo said...

The Tempo of Life: camni yang..print je cupon ni..nak print kaler atau black and white pun takde masalah..time nak beli..tunjuk kat kaunter..dan bayar utk harga satu foldover ni dannn..adik akan dapat satu lagi free foldover..satu cupon boleh redeem satu saja foldover free..cupon ni valid dari 6hb hingga 15hb ogos 2012 (sampai rabu depan)..boleh start beli dari kul 11 pagi sampai 6 pagi esoknye..kalau nak jimat..adik boleh share dgn kawan adik bayar utk satu foldover tu..nanti, sama² leh makan foldover..

SangRatoo said...

Liza: sila sila..leh makan sama² en suami ye.. :)

Noli@Ibu Wafa said...

kat bentong xde mcD..sedeh sangat!!..hohoho ;)

SangRatoo said...

Noli: alololo..ye kee..takpelaa..berbuka dgn nasi ngan lauk pauk air tangan sendiri lebih bermakna..kan :)