Wednesday, August 01, 2012

"The Tempo of Life"

Assalamualaikum Semua dan Salam 12 Ramadhan :)
kejap je..dah 1 Ogos ye..

*menguappppp*...fuh fuhh..*sambil tiup* banyakk habuk rupanye blog ni *ok ayat klise kalau dah lama tak update khennn*..gitulah~

heheheeh..wah wah..lama saya tak update..alkisahnye sebab sebelum ni..dalam seminggu dua..blog kelihatan bengong kat office ni..hehe jadik mmg takde moodla nak membaca waima menghapdet sekali..header ntah kemana..senarai blog kawan² ntah kemana..nak upload gambar tak boleh..haih..mmg mengundang kemarahan la kan..baru nak jadik blogger tegar.. *puiii*

ummm..tup tup..rupanya..dah lebih seminggu dua juga blog dah kembali ke asalnye..dan waktu itu juga saya tak bukak blog sebab malas ngk blog dah bengong..hari ni kawan² saya kata blog dah ok..terussss on..wahhhh..seperaiss..saya dpt banyak komen dari seorang ni..rajin adik ni..akak sayang ko ketat².. *meh kite pelok² ukhuwah*..hehehe..er sebenarnye tak pasti die girl ke boy...tapi kalau ngk pada gambar² slide kat header die tu...mcm pemilik blog tu adalah girl..sebab ada gambar tu ulang² ada muka yg sama..er..tapi ada jugak dua tiga org yg sama kat setiap gambar..hehehehe..

tak kisahla tu..yg penting..akak ucapkan terima kasih banyak² sebab adik sudi komen kat setiap entry yg ada sebelum² ni..meh ngk link ni http://thetempooflife.blogspot.com/ tengkiuuuu sangat² tau..tskkk..tskk..*rasa terharu*

sebabkan dah lama benar tak update..saya ingin mengambil kesempatan mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARRAK kepada semua umat muslimin dan muslimat..semoga mendapat keberkatan di bulan mulia ini.

16 comments:

Anum said...

lama sis menghilang

SangRatoo said...

ada je ni Anum..hari ni baru on..kan sebelum ni mcm tunggang langgang je blog..hehe

ieda said...

winduuuuuuuuuu ;)

Sue-Rya Qistina said...

welcome back mummy jue! :D

the tempo of life said...

eh, tenkiu tenkiu. alamak, malu plak ..=,='

huhu. saya girl. takde pe. saya suka baca blog ni. rajin2 la update ye sis :)

saLLy sWeeT said...

ko gitulahhh... ko bosan sbb blog uncleseekers tak de kan...heheh

SangRatoo said...

iedaa:winduu kak iedaa jugeee..heheeh :)

SangRatoo said...

sue: tq tq..hehe :D

SangRatoo said...

the tempo of life: suke yeh dik?heheh..tq tq.. nanti akak hapdet ye..:)

SangRatoo said...

sally: ko mmg memahami jiwa aku la kak za..takde hiburan tanpa uncleseekers..hehehe :P

ieda said...

seronok bila ada org setia membaca blog kita kan .. ;)
aah adik pun dah lama menghilang .. macam choc fudge aje ;)

ZSqueenbee said...

kak jue ade peminat setia..sbb hasil tulisan kak jue menarik seronok nk bce...keep a gud work sis..

salam ramadhan sis

SangRatoo said...

ieda: betul tu kak ieda..ingatkan tulis mcm gini suka² takdela org suka sgt nak baca..hehe Alhamdulillah :)

SangRatoo said...

Sopie:hehehe..tengkiu sopie..nanti kak jue bagi duit raya kat danish..kat danishh je..diulang..danishh sajaa..hehehe..
salam ramadhan utk sopie, zz and danish juga :)

the tempo of life said...

uncleseekers?? wahh,akak minat blog dia ekk? huhu.. hmm, ape cer dgn uncle seekers skrg ekk?

SangRatoo said...

the tempo of life: hahaha..takdela minat die..tapi saja suka² baca..ada 2 episod die nak abiskan..sekali dah kene tangkap :)