Wednesday, July 16, 2014

"Kerana Terpaksa Aku Relakan"

Assalamualaikum Semua dan Salam 18 Ramadhan.

Semalam syokla tak kerjakan..cuti duk sesaja kat rumah..hihihih..Tahun ni officially Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur ambil cuti Sempena Nuzul Al-Qurran.Alhamdulillah..dapat rehat² di rumah bersama keluarga tercinta :*


Balik kerja tu..kadang² layan jugak cerita drama pukul 7 petang tu..Kalau dah terlayan dari 1st episod memang bagai digam pungkoq tu depan tv.Tapi time iklan, cepat² ready amik wudhu nak solat.Sebab nanti Mr Najib dah jeling..hihih..kadang² terjebak jugak sampai abis cerita baru nak solat maghrib..astagfirullahalazim..adehh.. (tunduk kepala)..

So, ini cerita memang aku terlayan dari 1st episod sampailah hari Isnin baru ni..ada jugak termissed 2-3 episod tu..sebab balik lambatlah..so, duk tanye anak² buah yang melayan jugak cerita ni sebabkan depa tau aku layan..heheheh..budak² bercerita jujur..so aku boleh percayalah..

Sumber: Google
Tapi, awatnye hari isnin yang last episod tu..macam cepat sangatt nak diabiskan..haih..tensen mak..aku punyalah masak awal² untuk berbuka dan get ready depan tv..yela..sebab last kan..tanak missed la satu dialog pun..(ewah..beriaa gayah)..hahahah~ dengan aku berebut remote dengan Aaron Ridzqy..tu lagi satu..katun katun katun kaaaatunnn aje.. pandai request kat aku.."mami..616 please"...tom n jerry la...oggy lahh..adventure time lah..stress ....hahahaha..gaduh dengan anak berebut remote tv..heheheh..takpela..mami akan merindui moment ni jika kamu besar nanti..kamu dah beranak pinak takkan mami nak berebut remote dgn kamu lagi kan.. :P pfttt~

Ouh berbalik cerita ni...ummmm macam tergantung...so sad...tiba² je last tu..datuk kata..die kenal mak Indah..dan tau mak Indah kat mana..pastu teetttttt..abisss..hoh...harap² TV3 buat sambungan ke..telemovie ke..mcm Nur Kasih dulu tu..hahaha..boleh je aku beli novel atau google saja kat internet apa cerita dalam novel tu...tapi saja je malas..ummmm..surprised kat diri sendiri... :P

oklah..sekian luahan hati hari ni..memang betul2 terpaksa dan rela lah :P

Assalamualaikum dan Buhbye :)


1 comment:

Sue-Rya Qistina said...

seriously sue x sempat nak tengok pun drama kt tv3 ni. sbbnya kdg2 sampai rumah lewat wpun balik awal. sampai je rumah, terus ke dapur. anak2 pulak berebut nk tgk kartun. tapi drama baru ni, nak tgk gak sbb ade zul ariffin tu. hehehe