Monday, July 07, 2014

"Vendeur Festival 2.0"

Assalamualaikum Semua dan Salam 9 Ramadhan :)

macam mana puasa setakat ini? hehehehe..ada yang yok yang yok tak?mestilah tak kan..dah beso panjang ghoper ini..kalau time kecik² dulu....kat sekolah "dah berbuka"..kat rumah time tunggu berbuka tu..alahaii..macam puasaa sangatt..hehe..eh?sapa ek? ntah..tataula sapa buat macam tu..hohoho..#oppsss gitu

dah shopping untuk raya?dah beli jubah raya?tudung raya?baju raya segala² nya?jangan gusar..sebabbbb..VENDEUR FESTIVAL akan buat jualan hebat kat MATRADE..eh mcm penah dengar je nama MATRADE ni.........laaaa..kat office aku keje jee..hohoho.. (bajet saspen sangat) :P


sumber: Google / Instagram

see..ada macam² brand kan..menarik kan..hehehe harap²lah deme jual murah²..kalau mahei benor..aku mampu nengok jela..huhuhuhuhu~plissss..tolonglaa jual murah²..

Sooooooooooooooooooo...Letttttsssss Jommmmmmmmmmmmmmm Sabtu dan Ahad ini 
(amboii..ayatt mcm gayah² sangat..hahaha~)
teruja sebab buat kat ofis tempat kerja kan.. 

Jumpa u olls di ofis ye :P


12 & 13 JULAI, 2014
10AM- 10PM
MATRADE EXHIBITION AND CONVENTION CENTRE



9 comments:

Sue-Rya Qistina said...

hmmm..kalau sabtu ahad mmg tak dapek la nak menyinggah..incik asben punya schedule show sgt2 padat dari siang bawak ke malam..huhuhuhu..baju raya semua dah shopping siap2 aritu..kalau x nnt, mmg beraya pakai baju lama je la jawabnya..huhu..tapi seriously mmg rugi la xdpt pegi..

fazilzura said...

wahhhh cm best ajoo . aku mmg nak g jln TAR sabtu ni

SangRatoo said...

Sue: heheheh..ada masa pegila boleh bawak anak² :)

SangRatoo said...

fazilzura: zura..ko kene dtg sini..kene kene kene kene.. :D bawak si dayang tu..hihihi :P

NM03 said...

kite ingat esok kita nak post kt blog. sebab dah ramai yang call tyer pasal benda ni. hehehe

Anonymous said...

nak pergi jugak.. tapi kat mana nak berbuka yer? yang paling dekat. tak biasa area KL, takut tersangkut dalam event tu sampai senja.. nanti tatau nak berbuka kat mana. :(

pls help...
or dalam MECC tu ada dining places?
huhuhuh....

SangRatoo said...

NM03: kan mama sherry..kawan² jue pun ramai tanye...hihihi..

SangRatoo said...

Anonymous: ouh..ye tak ye kan..dalam building MATRADE mmg ada cafe tapi ditutup sempena ramadhan..but dun worry, untuk vendeur festival ni ada booth yang jual makanan.Tapi kalau rasa nak berbuka di luar..u olls boleh pegi area Publika atau Solaris yang berdekatan..

SangRatoo said...

Anonymous: ada a few booth yang jual makanan, boleh cari nanti di booth food yang bernombor F1 (Freshie), F2 (Ohh My Bake), F3 (Mama Recipe), F4 (H20), F5 (LOVEXXSASYA).. hope dapat membantu :)