Thursday, April 09, 2009

"Berangan"

Kan ke besh kalau aku ada laptop?
: kalau takat nak hapdet blog atau YM sesaja takyah laa jue oiii...membaziaq!
Kan ke besh kalau aku dh ada rumah tapi atas nama aku la
:ok apa! mak aku pesan..mintak disimpangkan..haihh!!kalau apa2..duduk dalam rumah..takdela merempat mana2..
Kan ke besh kalau aku pandai bawak keta
:tu arr tu..harap ada lesen je..renew tetiap tahun..hampeh..agaknye kalau terer, sure aku tak lekat kat rumah..ni hikmah ni..hehehe
Kan ke besh kalau aku menang peraduan Nescafe
:ntah bila nak kuar result ni..harapan menggunung tinggi..hantar borang sekali je..hehehe~..umm..kalau menang, terus beli rumah,laptop dan keta..hahahaha!

1 comment:

mystery me said...

stuju!!kan besh kalo leh drive..leh aa gi soping sesuka hati..hahaha