Monday, December 27, 2010

DELL

Assalamualaikum dan Salam Bahagia..
wah..cam baca berita ..

hehehe...

hari ni hari Isnin..mmg takde mood..bagilaa keje berlambak mcm mana pun..mmg liat..ieee..tataula kenapa (alasan)..heheh...malas cemana pun..kene siap..(baik bos!)..hehe..

Jumaat lepas..lewat petang..saya dapat pc baru..hoh..gedabak..itu kata² yg terpacul dari mulut saya..hehehe..
kompem kene wat deco deco balik sebab pc baru nih telah menganggu gugat decoration saya (kalau buat 5S..mmg banyak kene buang)..hehehe

saya dah biasa ngk pc HP yg comel seperti saya..tetiba..berubah pc baru yg lebih besarr..sempatla saya interview adik² yg kerja part time pasang pc di ofis tempat saya kerja ni..hooo..lebih kurang RM5K harga setiap pc ni..umm...boleh tahan..

dengan upah RM25 setiap pc yg berjaya dipasang, adalah duit poket masuk..jadiklaa kan dik..dari takde wat apa² melangukk je..hehehe..ok ok..jadi bila dah lewat petang tu..saya tak danlaa nak gobek² pc..sebab fikiran dah melayang nak balik umah..hehehe

pagi tadi nak on pc pun saya tatau nak tekan mana..ummmm..berkat dip IT (ceh tu pun nak bagitau ke?hehe..itu pun tahun 1999-2000! haha) yg saya ada..saya memberanikan diri menekan satu button..oooo...hehe..umm..wahhh..hahaha..mata saya berpinar² arakian terlalu terang cahaya yg dirembeskan oleh pc baru ni..oh..sakit mata ku! saya tekan lagi satu button di atas utk kurangkan brightness..tak tahan..sampai pening kepala!!

dalam hati saya berkata²... "ni kalau menaip surat..salah lagi..tataulaa" hahaha..so, pagi tadi dengan mood yg agak kurang..saya mula gobek pc dengan niat utk memahaminya..hehehehe...

dimulakan dengan agak slow..sebab mood masih boring..tetapi ada sesuatu buat saya tertarik..haha~

ada webcam? wah..menarikss..hehehehe..gobek punya gobek..saya dpt ini....jangan jeles u olls..

ummm..ada cam Beyonce? er..kalau u olls kata ada..saya musykil..hahahaha~




verangan main ragbi..ngk bodi pun tak sesuaiiiiii... :P
(muka tgh fokus tu hokey)





ceh..bajet cam amoi..siap ada angel..hehe..takleh bla





huhuhuhu..imma super mummy..aaron..wait for mummy..im coming!!
(siap ada jambul..kelesss)




kecik² mak tak wat besday party ada belon²..so kite wat sendirila..hehehe


tapi..dalam banyak² gambar yg saya buat ni..saya suka satuuu jeee..hehehe..kiranya..the best picture of me la..ni kira gambar carik makan tau...cair semua orang..bikin gugur jantung..hahahaha~..jangan terkejut tergoda u olls..hahahaha...

teng teng teng..


^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^




ensem tak saya?ensem kan..
cam hero citer WINTER SONATA..
hello girls..my name is Jun Xiang

hahahaha~


16 comments:

Mama Arissa said...

hahahhaha..comey arr gmbr mummy jue nih...sempat posing lagi dpn pc baru.:-)

..::SangRatoo::.. said...

Mama Arissa: ni sebab mood teruja..lepas² ni tak heran dah..heheeheh

aznee said...

hahhaahhahahahahaa..... mentang tompek xde org bleh la wat xperimen cani kan. mende ni la aku n sally main webcam smp hengg pc kite! hahahaha. tp yg pasti gamba yg super mommy tu plg cun cam super mommy atomen! hahahaha

ct shah said...

hahahaa..kelakar giler.buat saya gelak guling2 kat sini cam tenggiling.tak pasan lak ada webcam ek.harus digodek gak nih..
p/s:gambar yg paling bawah tu paling saya suka.encem sgt..sekali pandang mcm inspector sahab..hhahaaha

Sue-Rya Qistina said...

aduyai..lawak tul kak jue ni..ni sah2 boring tahap gaban ni kan smbl godek2 ape yg best ngan pc baru nih..kihkih

ZSqueenbee said...

hahaha Kak Jue nape sengal sgt nih..aduhh pia gelak2 xhengat tgk gmbo2 ni ha..xde kje la tu..hahah chomelllllaaaa....

..::SangRatoo::.. said...

aznee: hehehe...sib baik aku tak heng..mmg super mommy ok..cuma aku tak pakai sepender kat luar la..hahaha~

..::SangRatoo::.. said...

ct shah: i tau..mmg ensem..u tergoda kan..auww..hahaha... tak rela! :P

..::SangRatoo::.. said...

sue : mmg ske gobek² pc baru..ni la hasilnye..heheh

..::SangRatoo::.. said...

zs : pia..ni mood sengal dh datang tu yg jadik camni..hahah..masa tgh buat pun dah gelak sorang².. :P

wardah said...

bodow la kau nih! hahaha. ensem sgt jue. tergoda kite

..::SangRatoo::.. said...

wardah: aku tau ko tergoda dgn diriku..hikhikhik

Haza Wahida said...

wakakaka kelakarnya. kalau tgh stress boleh lah dok webcam camtu kan

Queen Of Late Comer said...

huhhu.... ko apsal jakun sgt ni jue (haha ckp org.. aku pon same)

..::SangRatoo::.. said...

Haza: hehehe..haa sebab tgh serabut n stress tu yg layan webcam ni.. :P

..::SangRatoo::.. said...

Queen: ko yg ajar aku kan..ahahaha~