Thursday, February 17, 2011

"Anak² saya"

Saya ada dua anak sebenarnya...tapi anak tekak  kita takmo kira yerr..ni pasal anak..betul² punya anak..hehehe..satu anak saya Aaron Ridzqy..sorang lagi anak sedara saya Ariff Haikal..dorang ni kalau ikut beza tahun..selang setahun saja..2009 dan 2010..kalau beza bulan...Aaron bulan 11..Haikal bulan 5..hehehe

Masa Haikal lahir...mmg lain muka die..hikhikhik..bila besar sikit mulala die ada iras² abang Aaron die tu..saya kejap² ngk sebijik sangat mcm abang die..hehehehe..cuma tang tinger..mata ada lain sikit (soryy ibu aka wardah..hahhahaha~) maklomla...asben kami masing² adik beradik..^___^

Aaron..walau tua setahun dari adik nya..sangatlaa manja..maybe sebab NekTeh yg jaga..Haikal pula lebih survive..sebab anta kat taska ofis ni..umur 5 bulan dah pandai pegang botol susu (bijak dia)..hehehe..Haikal suka sakat abang Aaron..apa abang Aaron die pegang..itu jugak yg die nak..seboleh² die nak yg itu jugak..bagila apa saja..yg abang die pegang itu jugak pilihan hati..sekarang die dah pandai crawling..so lajuu..Abang Aaron nak tanak..bagi jugak..kadang² die bawak lari barang yg adik die nak..hikhikh (bolehla lari..adik tak pandai kejar lagi)...


masa ni mmg betul² adik kejar abang..abang sakan larikan diri..hehehe



baby dalam serkup?comel tak?hehehe..ni masa dorang tido..sebab banyak nyamuk!
eheheheheh


Kadang² bila Haikal maen sesuatu..Aaron pun datang menyebuk..yelaa nak sakat adik diala konon..tapii bila adik die pegang kasut yang abang Aaron die pakai..pun dah merengekk "amiii amiii" (mengadula konon)..hehehehe..bila saya dukung Haikal..Aaron cemburu..hehehe (mcm mana mami nak buat adik lagi sorang nih)...hahaha~

Tak kisahla...namanya pun budak..tengah nak membesar...saya cukup terhibur..kadang² hilang rasa penat..
sayang anak² mummy..muah 800 juta kalik!


14 comments:

NM02 said...

rambut depa sama... mcm bapak masing2.. hehehe

ct shah said...

haikal dan aaron dua2 ensem.nampak mcm sebaya jer..hehe..

p/s:boleh tak saya nak buat menantu??ehem..ehem..

ZSqueenbee said...

woooo both of dem sgt sgt chomel..nk jugak mcm mereka...huhu..harap smpai bsr la kowank camni ye..xmo gado2..jdi budak yg baik hormat org tua berguna tuk bangsa & negara..hihi...be encem owez ya babiez..

..::SangRatoo::.. said...

NM02: sama²...halussss je..

..::SangRatoo::.. said...

ctshah: ehem..ehem..mana satu pilihan hati? hahaha~

..::SangRatoo::.. said...

Zs: baiklah untie sopie..kami akan jadi budak yg berguna kepada ibu bapa, bangsa dan negara..akan selalu ensem sentiasa..ngeee~

wahida said...

comel la bebudak neh...
rasa nak cium2 je masa dorang tgh tdo dlm kelambu tu...

wardah said...

oh my babies, kalau jumpa asyik nak berebut si pam-pam aje.

..::SangRatoo::.. said...

da..aku rasa cam nak geget je..ngeee~

..::SangRatoo::.. said...

wardah: kalau pam pam leh ckp.. "sudahh sudah..jgn rebutkan aku!!" hahah~

Sue-Rya Qistina said...

yippppii..dua2 comel2 belaka, encem, putih gebus...geram mummy sue kat 2 hero ni tau..ni yg buat mummy sue x saba nk timang bby ni..nk jugak comel mcm mereka..dap2 klu dpt geget pipi n peha yg ontel2 tu..hehe

Elle said...

segak bergaye

ieda said...

haiqal dan airon soo sweet .. sure dah besar handsome .. :) eiii geram akak tgk dik :)

..::SangRatoo::.. said...

Elle: segak cam papa die ke?heheheh