Wednesday, February 16, 2011

"Kejap Ok..kejap TAK OK"

Kejap saya rasa macam ok..
bila logout..dan login balik..rasa mcm tak ok..pastu belek² lama sikit..rasa macam ok je kottt..umm..ok laa ni..tapi sikit juga dalam hati..rasa macam tak ok..deyy kiciii..

ishk (tepuk dahi)..asal cam lalang arini..serba tak kena.. hikhikhik..tataulaa..bila saya dh buat mcm ni..saya nak tukar balik..nak dptkan balik yg asal..tak reti..hahaha..lantaklaa
karang² bila saya dpt hidayah..saya tukar laa balik yg lain..tapi rasa mcm dah ok kot..

ntah..tapi kejap rasa macam tak ok je..hehehehe..ntahla haii..takkan nak jadik isu besar sampai pening kepala? ummmmmmmmmmmmmmmmmmm...ntahla ngkla..hehehe..

korang rasa ok ke font saya nih?cam adik² nak gi sekolah je...tapi cam cute jugak..macammmmmm saya..hehehe

13 comments:

ZZnoor said...

font ni ok wak! go go to new font!

Ati Masrif said...

ok je..comel

tapi...

besarkan skit ok lagi kot cayang :)

jangan mare yek

sahromnasrudin said...

saya rasa ok..simpel dan senang utk dibaca

..::SangRatoo::.. said...

ZZnOOR: tq tq tq..hehehe..amacam..nak jadik bakal dedi ni?hikhikh

..::SangRatoo::.. said...

Ati: saya tak marah..sayang lagi..baiklah :D

..::SangRatoo::.. said...

Sahrom: tq sahrom..seronok yer berarak dan makan kepsi..hehehe

NM02 said...

ok je, tapi cuba yu besarkan skit size font ni...

ina said...

ok la dari kejap ada kejap x de..hohoho

sahromnasrudin said...

memang seronok..maklumla, snack plate tu huhuhhhh

fazilzura said...

SALAM BEB ..

wah ghuope nye ko ratooo ye.. mana ko tau blog aku ni ? malu sehhh hehehe
rajin2 ler tgk blog haku yek .. aku add link blog ko ni tau

ZSqueenbee said...

suke je..comel N cute la..sesuai jew..pani msti ade yg kopiket..anatarnye SAYA..tp cara berhemah ye kak..hihi

..::SangRatoo::.. said...

fazilzura: hehehe..aku ngk kat entry kak ieda herbalife..tak sangka jumpa kawan sekolah..ok..meh kite tuka² link..

..::SangRatoo::.. said...

Zs: silakan sopie..no problemo..hehehe