Thursday, June 09, 2011

"Ni Entry Bergambar"

Assalamualaikum...

Jom cuci mata :)






































































yang ada tulis DBKK tu saya tak pasti apa..yg pasti ni mmg berada di bandar KK.. u olls bolehlaa jengah² di sini juga http://www.sabahtourism.com/sabah-malaysian-borneo/my/utama/ ..sebab kalau klik kat picture tu takleh nak link terus website nye ..happy viewing :)

p/s: setakat ni saya penah stay kat hostel apa nama lupa dah tahun 2006 masa naik gunung kinabalu dan promenade hotel tahun 2009 masa hanimun..  :)

16 comments:

Ati Masrif said...

nak bercuti ke sabah ke...

kirim pearl .. :)

chichi said...

kak ju nak g KK ker...

chinta... said...

x ajak pun..huuhuhu

ieda said...

waaa promo sabah nie .. bilalahhh dpt peluang ke sana huhuh

fazilzura said...

amboi hang , nak g KK ker?

ina said...

wow..best nya dapat pergi KK. Ni bole wat panduan utk masa depan..TQ..

lynda said...

wah ne mesti nak servay-servay tuk percutian tahun depan kan?

Nazri Razra said...

Molek bebenor ler senarai hotel ni. Awok memang rasa nak pi KK Julai ni... Aje ke benor. heheh

..::SangRatoo::.. said...

Ati: hehehe..insyaAllah jika tiada halangan.. :)

..::SangRatoo::.. said...

chichi: insyaAllah..kalau takde halangan..ngidam apa² ke?hehehe..

..::SangRatoo::.. said...

chinta: alaa..kite ajak cuci mata..oklaa tu.. :P

..::SangRatoo::.. said...

ieda: konon² jue cam small ambassador sabah yg tak berbayar laa ..hehehe ;)

..::SangRatoo::.. said...

fazilzura: dak aihh..aku saja cuci mataa..syok wohhh.. :D

..::SangRatoo::.. said...

ina: betul tu kak ina...ni wat panduan..boleh kira² dan simpan budget ...ngeeee~

..::SangRatoo::.. said...

Nazri: hoh..ate bior bebeno?..kalau awok tau..awok ikut sekali keme..hehehe.

..::SangRatoo::.. said...

lynda: ni saja wat panduan..sambil² wat preparation..ngeee~