Thursday, August 04, 2011

"Apa Ni?"

Assalamualaikum semua..
Salam 4 Ramadhan :)

Just nak tempek ini picture..parcel yg saya oder semalam..dah dpt hari ini..mmg betul² laju..
terima kasih Pos Malaysia..



***agak² boleh teka tak apa?***

♫hehehee..lalalalaa..lalalaaalala ♪


p/s: nape dorang ni saja koyak² kan kite nye parcel..abislaa org nampak..   :P

16 comments:

ina said...

Copp..sy tau sy tau (sambil angkat tangan ni)

itu adalahhhh....macam kelambu la...betul tak?

e k i n ♥ y u s r i said...

ape tue kak?
alat senaman ea?

wardah @ fie shah said...

dah tau dah dah try dah pun satu tu ha..ahahaha

mrsbardjahat said...

kelambu la....emm xlama beradik la ayon....nak test dalam kelambu plak..sebelom ni xde kelambu...jue, aku mmg nak kan baju tu..tapi nmpknye baju tu yg tidak berkehendakan aku..maka aku pasrah...:-)

Sue-Rya AQ said...

itu adalah kelambu....100 markah utk saya..yay!!!!

ina said...

haaa...dah try? ko pun pakai kelambu gak ke fie? apa...sg buloh pun byk nyamuk mcm gombak gak ke?

ezzu said...

benda apakah itu..???hehehe"hati ingin tau.."...

saLLy sWeeT said...

kerana nyamuk sekor... kelambu dibakar... heheh

..::SangRatoo::.. said...

ina: kak ina adalah 100% betul!

..::SangRatoo::.. said...

ekin: ye..alat senaman..mcm singa dlm sarkas tu..masuk dalam gelung..eheheheh :P

..::SangRatoo::.. said...

wardah: ko saksi ye..kalau baju tu besar..aku akan buat tindakan kat seseorang.. :D

..::SangRatoo::.. said...

mrsbardjahat: alah..kalau aku nak buatkan adik utk aaron..takyah berkhemah la haii..ko tunggu jelaa..surat peguam dari aku..atas sebab² kelonggaran baju yg aku baru beli :P

..::SangRatoo::.. said...

sue: sangat² 100% betul! heheheh

..::SangRatoo::.. said...

ina: hahaha..kak ina nii..sensitip issue laa ..janganlaa sebut² nama tompek..hahah :P

..::SangRatoo::.. said...

ezzu: apakah bendaa itu?? itulah kelambu khemah yang "hati" ingin tahu..hehehe :)

..::SangRatoo::.. said...

sally: bukan kerana sekor nyamuk kelambu dibakar..duit yg terbang..hehe..takpe..takpe..safety first! :p