Wednesday, August 24, 2011

"Selamat Hari Raya AidilFitri"

Assalamualaikum dan Salam 24 Ramadhan :)


***pic IFTAR di Ofis***

Kepada semua, Saya bagi pihak keluarga ingin memohon maaf zahir dan batin andai ada tersilap bahasa dan terkasar laku.Halalkan makan dan minum.Semoga AidilFitri kali ini memberi barakah kepada kita semua.InsyaAllah.Pada yang ingin pulang ke kampung, hati² memandu :)


p/s:
 Hari esok dah start cuti.Nak tolong mak buat kuih tekap dengan garpu (sambil jeling maknam)..hehehe..

Assalamualaikum semua :)

17 comments:

Chix said...

Salam...
Saya ni tengah google pasal apartment bayu, terjumpa blog awak. Jadi nak tumpang tanya awak duduk kat apartment bayu damansara damai ke? Kalau yer, saya cuma nak tanya kat apartment tu ada lift tak. harap boleh share. Terima kasih. :)

e k i n ♥ y u s r i said...

selamat hari raya kak jue

ieda said...

salam lebaran dik semoga selamat tiba ke mana jua destinasinya :)

NM02 said...

selamat hari raya wak. maaf zahir batin. maaf kalu selama perkenalan kite, yu pernah tersinggung dengan komen2 dari ai ke kan.. atau pernah terasa hati selama persahabatan kita..

tak mo simpan dendam okes...

selamat hari raya utk aaron. besar nnt mesti sehencem seth tan. kompem!

Sue-Rya AQ said...

Selamat hari raya kak jue..sue nk minta ampun dari hujung rambut ke hujung kaki andai selama kita kenal ni ada terkasar bahasa, tersilap kata..sampaikan salam buat ajib n aaron comei..hehe..nnt simpan tau duit raya yg aunty sue bg ye..

Dr. Ben said...

Eid Mubarak!

sahromnasrudin said...

Salam Aidilfitri 1432H..Maaf zahir batin..Maaf dipinta andai komen dan pandangan saya sebelum ini telah mengguris perasaan sdri.. Semoga ikatan ukhwah sesame blogger kan semakin erat lagi di Syawal 1432H ini..

Nazri Razra said...

Selamat Hari Raya
Maaf Zahir dan Batin..
Tumpang lalu kat blog ni..
Teman numpang glemer sket..
Auuummm!

..::SangRatoo::.. said...

Chix: Salam kembali Chix..sorry for late reply..baru online..apartment bayu takde lift kerana ianya walkup apartment..tapi mmg sangat damai.. :)

..::SangRatoo::.. said...

Ekin: Selamat Hari Raya jugaa ekin :P

..::SangRatoo::.. said...

eida: tq kak ieda..selamat hari lebaran jua utk kak ieda sefamily :)

..::SangRatoo::.. said...

NM02: baiklah mama sherry..sama² la kite ye...Salam Lebaran utk mama sherry dan husband juga..Seth Tan? hehe..haa tu takpe..jgn cam seyy-tan..hehe takmo takmo :D

..::SangRatoo::.. said...

Sue: hehehe..salam lebaran aidilfitri utk sue sekeluarga ye..hehe..duit raya mummy dah guna beli potato chips..hehehe :D

..::SangRatoo::.. said...

Dr.Ben: same to you Tq :)

..::SangRatoo::.. said...

Sahrom: salam lebaran utk Sahrom sekeluarga juga..semoga persahabatan di alam maya ini kekal hendaknya..insyaAllah :)

..::SangRatoo::.. said...

Nazri: heheeh..kawe ucakkey saley aidilfitri utk Mu Nazri dan sekeluarga..hehe lain mcm je bunyik ye tak hehe..

wahida said...

selamat hari raya nok...ampun maaf dipinta kalau ada terkasar bahasa sepanjang kita berkawan ni...tu semua hanya nak bergurau je yer...


nok, cepat hapdet pasal aeron jatuh terbelah mulut tu...