Wednesday, November 24, 2010

"Norma"

Semalam...

Saya dan kawan² lain melawat sahabat baik kami yg seorang ni..patutnye dari kelmarin lagi kami semua dah dtg melawat.tapi, disebabkan masing² ada hal yg tak dpt dielakkan jadi kami tebus pada keesokan harinya..

Kalau kami smer dtg kelmarin pun, beliau masih pitok dan lalok akibat dek penangan ubat "bius" yg masuk dalam satu badan beliau..hehehe..(merasalaa ko norma kan)..heheh..

Teringat saya..

Pagi Isnin sebelum beliau warded, saya masih dalam kereta bersama Mr ajib dalam perjalanan ke ofis, beliau dah telefon saya pagi² bertanyakan itu ini (biasala norma ni gelut sikit)..mmg hati kecil saya kasihan, tapi dalam waktu yg sama saya gelakkan dia sebab kegelutan perangai beliau ni..heheh..(norma norma..sebab tu aku sayang kamu)..

Penah sebelum ni, beliau dah bagi pesan awal² "kome dtg nanti..aku tau ada je hadiah..kome bincangla.."..haii..kemaennn..belum masuk bilik operate dah mintak macam²..hehehe

Seeloknye kami semua sampai di hospital, beliau masih terbaring..kasihan kami melihat beliau..ouh ya..sakit apa? saya tak dapat nak pastikan nama penyakit beliau tapi ia berkait rapat dgn masalah wanita la..kalau nak tau lebih lanjut..sila telefon NORMA ye..hehe (nama glemer beliau di Ipoh)..


***korang ngk..aznee mmg ada pendirian..die tak buat pon yg kite smer buat..korang ngk yg si sakit..hoh..tak ingat diri tu sakit gamaknye***


Lama juga beliau akan berehat dalam sebulan..wahh..mmg patah kaki la kami..sebab selama ni beliau yg selalu merancang agenda time rehat dgn kereta yg memPESONAkan tu..takpela Norma..ni utk kebaikan kamu juga..kamu rehat banyak² ye..semoga kamu cepat sembuh..

ouh..

sampai je kami smer kat ofis..rupa²nya, masing² dpt sms dari beliau yg berkata...

"salam kawan2..tq sbb dtg td, aku rs happy dok..xsabo aku nk msk kje! Doakn aku cpt sht ok..leh laa merayap..luv u olls"..

apa?! nak merayap?! hehehe..norma norma..kamu kuar hospital pun idak lag..udah berangan nak merayap..udah le..kamu duduk dendiam kat rumah..take care my fren :) muah!

6 comments:

NM02 said...

mama jue, nnt kirim salam kat dia yek

..::SangRatoo::.. said...

NM02: baiklah! :)

wardah said...

si norma tinted ni mmg tak reti duk diam. oh azne mmg ade pendirian ok. hehe

..::SangRatoo::.. said...

wardah: hehehe..adeh..kelakar~

Sue-Rya Qistina said...

cian kt dia...kem slm kt dia eh kak jue..get well soon..klau tau dia kt hosp, bley g melawat..

..::SangRatoo::.. said...

sue: hehe..baik baik..akan disampaikan.. :)