Tuesday, November 23, 2010

"Sudah setahun"

Yea..!

Alhamdulillah..syukur..baby saya sudah setahun..rasa mcm tak tergambar perasaan bila melihatkan dia membesar depan mata..kejap jeee masa berlalu..tak sangka kan..

Rasa mcm semalam peluk dia cam kecik je..alih² peluk dia..dah terkeluar kaki..umm..dah besar panjang anak mummy..nanti pejam celik pejam celik..tiba² "mummy..aaron nak kawen"..hoh!! memang betul² cepat masa berlalu..  :P hehehe

Masih menyusu..masih nak bergayut dgn mummy dia..takleh renggang langsung..takmo dgn orang..even dgn papa die pon ngk mood diela nak ke tak..nampak je saya bergerak sikit mula buat muka cebek...mmg teruji minda dan fizikal.. :) ni orang kata ada ciri² anak mak..tapi jangan risau anak² dara di luar sana..mummy takkan biar die bergayut kat mummy je..i seorang mother in law yg sporting dan gila² remaja ok!hahah~

Baru² ni, pada hari Ahad..Mr Ajib bawak kami berdua ke carnival Car of the year 2010 di Menara MATRADE (kat ofis tmpt kami keje juga)..hehe..mmg sakan la saya bergambar dgn kamera cap henpon Mr Ajib..saya yg paling sakan sebab mmg minat dgn kereta² antik..tatau nak katala..paling saya suka kereta antik yg kaler putih , panjanggg dan banyak kelopak² tu..tapi takde plak..

Macam biasa..saya paling menyeringai..walau terpaksa mendokong Aaron yg takmau berenggang dgn saya sedikit pun..alahai anak mummy yg seorang ini..gambar saya tetap mentengg senyum..heheh..


***Aaron bergayut pada mummynya*** 


***Bergayut lagi***


***lagi...***


***kelakar ngk kereta ni..tapi tetap klasik***


 ***barisan motor² berkuasa besar Harley Davidson***


***dan bergayut lagi..*** hehehe

ni je gambar² yg sempat Mr Ajib amek..takleh lebih² katanya..sebab amek gambar pakai henpon je..orang lain pakai kamera canggih sampai lense boleh cecah kereta tu..hehehe...elehhh malu kununnn...cuba kalau ma kata "meh laa ma amekkan pa gambar nak?" kompemmmmm die lebih menyeringai dari saya..hehehe..


10 comments:

wardah said...

wohh antik! asal aku datang aritu takda semua ini? diorang sorok kat b2. demmm~ oh aaron happy besday sayang maklong.

ps:smpt kau hapdet laju² sbln blk eh. hehe

sha a.s said...

besharr dah Hero aunty Sha ni....nnt leh kwn2 ngan baby aunty pulak k...

..::SangRatoo::.. said...

wardah: hoh..haruslah..benda² camni kene cargasss...ngeeeee :P

..::SangRatoo::.. said...

sha: hehe..kalau baby untie "munge" saya nak la..kalau "bird" umm..takmola..hehehehe

lynda said...

happy bday aaron...sorry untie tak dapat datang hari tu...

ct shah said...

happy 1st birthday aaron!semoga jadi anak yg soleh pada mummy & papa ok!eryn pun gi gak coty nih tapi hari sabtu,cam tak bape best jer sbb takde lak diorg pamerkan kete klasik tu.

..::SangRatoo::.. said...

lynda: tq untie linda..aaron frust..aritu aaron dh setting dance floor nak menari tango dgn betty..huhu~

NM02 said...

dapat jumpa aaron masa coty ari tu. muncung jek. tapi tetap encem mcm papa dia. hehehe

..::SangRatoo::.. said...

NM02: haha..die muncung sebab kene kacau dgn orang..tu yg boleh sangkut baju tu..hehe

..::SangRatoo::.. said...

ct shah: oh..eryn..kenapakah kite tak bersua pada hari yg sama..hehehe