Thursday, July 28, 2011

"Bola"

Assalamualaikum semua..

Saya tak berapa minat bola..minat gitu² ajaa..kalau tempatan pun saya  tak berapa sangat..apakan lagi yg tahap internationaleeee itu lagi saya tatau..hehehe..ok  ni bukan nak cerita pasal saya minat ke tak minat..saya cuma nak bagitau..yg saya sokong bola sepak Malaysia..perlawanan timbal balik antara Malaysia VS Singapore di Stadium Bukit Jalil..

Hope, pasukan Malaysia akan memberikan persembahan yang terbaik utk peminat sekalian...Saya? hehe..saya insyaAllah akan bersiaran dari umah saja..berkemungkinan besar dari skrin projector..itu kerja² Mr Ajib dan Abang²nya ...gara² tak dapat tiket sebab kehabisan (wow..85,000 tiket habis ye u olls)..sian suami saya..sabar eh Pa..ngk kat rumah lagi besh..bulih guling²..sambil makan minum..boleh ngk dan ushar hot chick (sayala tuu  :P ).. boleh tengok anak kite sebut "gol" everytime bola masuk, tak kisahla pihak lawan sekalipun..hehe..besh kan..ok apa..hehehe..tapi sebab pasang projector kat luar rumah..ma maybe dlm rumah saja..layan zzZZzz..heheh..utk 1st half tu maybe ma boleh teman..kalau ma tak teman pun..pa tak kisah kan..kan kan..heheheh..

Sebut pasal bola..dunia bola sepak kita dikejutkan pasal berita sensasi hubungan pertunangan Penjaga Bola Sepak Malaysia iaitu Khairul Fahmi Che Mat dengan tunangnya..Cik Elia (jejariruncing.blogspot.com)..saya sedih..bila baca blog Elia, meruntun hati saya..apa² pun ini dugaan dalam pertunangan..masing² ada main peranan..moga yg baik² saja utk kamu berdua..ok :)

ok! petang ni..jangan lupa sokong bola sepak Malaysia ye..



***bakal pemain bola sepak***


14 comments:

sha a.s said...

amin!!!! jd imam muda pun boleyyy....tp xmo gigit² org tau aaron! ehehe

e k i n ♥ y u s r i said...

go AARON!!!!!

..::SangRatoo::.. said...

sha: hahahaha~ die gigit bila orang kacau die jee..dun weri untie sha.. :D

..::SangRatoo::.. said...

ekin: baiklahh untie ekin.. :D

lynda said...

ye...saya pon sokong harimau malaya...aaron tu ade bakat main bola sepak tu jue!

wardah @ fie shah said...

caiyok aaron caiyok!! ni Malaysia yg lawan ke Aaron yang lawan ni?

fazilzura said...

haku pung layan kt umah je beb , maleh nak sesak2 kt stadium ..

Nadnadnadiiiiii'ku said...

alolo.... si tomei hensem ni~

e k i n ♥ y u s r i said...

aaron yg jwb je mummy aaron nie?
hehehe

..::SangRatoo::.. said...

lynda: hehe ciri² kat baju je..maen belum tentu lagi..ehehehe

..::SangRatoo::.. said...

wardah: makyongg..aaron lawan laa..hikhikhik

..::SangRatoo::.. said...

zura: tulahh..aku mmg tak layan sangat..baik duk rumah..peninglaa sesak² nih :)

..::SangRatoo::.. said...

Nad: untie nad..jom datimm! :P

..::SangRatoo::.. said...

ekin: ayonlaa jawab..ayon pandai typela..huhuhu~