Thursday, July 07, 2011

"From B to the Star"

Assalamualaikum semua...

♫Twinkle, twinkle, little star

How i wonder what you are♪

♫Up above the world so high

Like a diamond in the sky♪

♪Twinkle, twinkle, little star

How i wonder what you are♫
 
saya pasti u olls semua very familiar dengan lagu tu kan..sapa ada baby sure ini antara lagu dalam koleksi album u olls..hehehe...sebenarnye saya nak bagitau..saya ada twinkle² lil star kat atas tu..mana?mana? tuuu atas tuu (sambil muncung bibior ke atas)
 
BIG THANKS to biras@beras yang memperkenalkan saya dengan favicon ini..juga BIG THANKS to Fadilah sebab saya ikut step² nye di sini.. (sila terjah ye)
 
sebelum
 

masih lagi dengan B yang asal

selepas

taraaaa..twinkle² lil star :)

selamat mencuba u olls





p/s: tengkiu wahida sebab bagi aku cekelat Daim..auww..sangat terharu..sayang ko nokkk..muah kau 800 juta kalik!~

20 comments:

NM02 said...

wah... best2... nnt bleh try...

wardah said...

haiayk, kenapa aku tak dpt nokks? benci tau. aku nak cekelat Daim!

wahida said...

nok, aku buat tak jadik pun...huwaaaa!!! nyampah!!

..::SangRatoo::.. said...

NM02: haa sila sila :D

..::SangRatoo::.. said...

wardah: hehehe..dah abis dah abiss~

..::SangRatoo::.. said...

wahida: nok..ko kene carik perkataan < head/ > tu..pastu ko paste code favicon tu..ATAS die nok..atas diee..

ieda said...

wah2 akak jeles ! .. nak terjah nanti :)

sha a.s said...

comelnyer...mcm Jue jugak! hihi

Sue-Rya AQ said...

Mummy Jue: dah try update my hubby's blog setting..anddddd...menjadik!!! tp kt sendiri nye blog x jadik..sedey kite... :(

Note: nak cekelat DAIM jugak..(baby ayish yg mitak tau..hehe)

..::SangRatoo::.. said...

ieda: silakan kak..sila buat sama² heheeh :P

..::SangRatoo::.. said...

sha: sila buat jugak sha...carik yg cumil² jugak :D

..::SangRatoo::.. said...

sue: hoh..kene cuba lagi..mesti ada silap kat mana² tu :)

Ati Masrif said...

boleh lah wat n3
ajar sikit camne buat tu :)

munna said...

comelnya favicon dia...munna dah pernah cuba tapi asyik tak menjadi je..

sha a.s said...

jue, sha da try! comel la semua icon tu....thnx ya Jue....muahs :)

..::SangRatoo::.. said...

ati: heheh..insyaAllah..jue pun baru cuba² ni :)

..::SangRatoo::.. said...

munna: comelkan favicon tu..takpe munna..slow² ok..benda ni tak penting pun..cuba lagi ye :)

..::SangRatoo::.. said...

sha: syabbasss beteeyyy~ :D

sahromnasrudin said...

lar..nape tak tanye saya??? heheehhe..bajet tahu padahal tak tahu huhuhhhh

Anum said...

memang terbaik.... dan sangat comel mcm tuan dia la..
anum nak try gak la