Tuesday, July 19, 2011

"Tak Formal dan Santai"

Assalamualaikum...

Semalam ada satu mesyuarat di seksyen saya bertugas..Mesyuarat kali ini lebih rileks dan santai..Tujuan: Berkemungkinan besar itu adalah mesyuarat terakhir kami dengan pengarah sebab pengarah kami akan bertugas di seksyen lain..ala tak jauh pun..turun dua tingkat je dari floor asal (13th floor)..dan kami akan menerima pengarah baru bulan ogos nanti..  :)

Bukan saya sorang je kata..orang lain pun setuju..kalau boleh nak ikut je kemana pengarah kami bertugas..tapi disebabkan ini bukan anak² kene ikut kemana bapa nye pergi..hehe..kami redha...walau bagaimana pun..apa saja perubahan tetap akan berlaku di mana² sektor kerajaan mahupun swasta..jadi, kerjalah seikhlas hati dan jalankan tanggungjawab yang telah diamanahkan.. (makk aii..ayat tak tahan) hehehe :P

jom layan gambar :)



ni lah Pengarah kami..
tsk tsk tsk..sob sob.. (hehehe..ngengader nak nanes plak) :P

kan saya dah kata..saya tak nanes pun dah ada officer yg nanes..
sabar ok  :D

kali ni die tak nanes..suka plak sebab amek gambo..hehehe
mesyuarat kali ini juga tak cukup korum..PA dan seorang officer yg cuti.

gelak besar semua org..tak ingat dah saya pasal apa..
sebab sebok ngk org amek gambar..tapi mana saya?mana?mana?


hehe..alahai..mana boleh takde tuan punya blog..
MANISSSSS kannn tuan punya blogg iniii..haaaaa sempotttt :P

sessi makan²..ni nama die ajib juga..tapi bukan ajib suami saya...ajib suami Mija..
hehehe ~ apa bahse kamu ghope itu?


masa ni pengarah dah keluar..jadi semua buat minit mesyuarat sendiri..hehe..

***credit to Sobi sebab jadi photographer utk sessi ini***

sekian~

p/s: hehe..saya terharu..anak saya dah boleh sebut perkataan MAMI dengan jelas dan betul sejak minggu lepas..rasa seronok dengar die panggil..umm alahai..rindu plak kat si junior itu :)

14 comments:

wardah @ fie shah said...

ini meeting acara makan²? kenmain ajib suke benor makan nampoknye.

NM02 said...

si ajib tu kembang aje idungnya pasai ape?

mm... pertukaran yang sangat drastik kan kali ni

nasib baik la kite2 ni tetap menten aje


selamat!

cheqna said...

acara makan jugak yang besh kan =)

najib said...

mnis ade, encem ada..nie ghope tgh garu2(ehemm..ehemm..)nikmat nyerr mkanan itu same garu..fuhhhh!!
***credit tuan punyer blog msuk kn gmbor sy, klu bleh lg dan lg..kehkeh***

saLLy sWeeT said...

nampok macam tgh makan kek cokelat jek... mcm kenaiii

fazilzura said...

tgh meeting pun leh snap2 gambo ye

..::SangRatoo::.. said...

wardah: heheeh makan makan makan~

..::SangRatoo::.. said...

NM02: betul tu mama sherry..Alhamdulillah..takuikk laaa :D

..::SangRatoo::.. said...

cheqna : betul tu cheqna..makan je yg besh..heheh yum yum yum

..::SangRatoo::.. said...

najib: haha..jangan ko mintak royalti plak lepas ni sebab publish gambar ko eh..eheheeheh

..::SangRatoo::.. said...

sally : haruslahhh...heheh sodapp kek cekelat nihhh..

..::SangRatoo::.. said...

zura: hehehe..tu termasuk dalam agenda mesyuarat..hhahaah~

Nazri Razra said...

Uhh... najib kalau bab makan. memang serius.

..::SangRatoo::.. said...

nazri: hahah..mmg seriuss..kene fokusss :P