Friday, July 22, 2011

"Bowling + Kawad + Manik"

Assalamualaikum...

Just nak share dengan u olls..cerita sabtu ahad lepas..(dah basi..uwekk) tapi saja je nak tempek gak..heheh..bulan 7 ni..adalah bulan aktiviti² sukan di ofis saya..jadi Sabtu lepas, Mr Ajib dengan rela hati membawa isteri dan anak nye ke Endah Parade berdekatan dengan Kompleks Sukan Bukit Jalil..humang aiii..sib baik tak jem..sebab waktu tu ada game Malaysia lawan Liverpool (3-6 kau..) hehehe..ok kitorang ke sana sebab nak ngk game bowling..sukan² antara agensi termasuk ofis kami....yg paling seronok adalah si budak tecik tu..sebab die berlari² sampai ke hujung..tak larat nak kejar..mcm cerita Baby Days Out tuu..lebih kurang mcm hari mencemar duli jugakla..hehehe..nasib baik bawak stroller..Mr Ajib kata tak payahla..dukung je..yelahh..kalau dah berat sama dengan beras sekampit kite perlu bawak stroller ye..hehehe..tak susah jaga budak tecik ni..ikut time saja..walau di mana saja berada..perlu tau time die makan..perlu tau time die nak sleep..Alhamdulillah utk keseluruhan..ofis saya dapat No. 2..tahniah u ollsss ;)




masa ni die baru bangun tido..
jangan tak percaya..sebelum die tido ni..saya sempat "milo" kan die di hujungg lane bowling tu..sebab tak ramai orang kat area tu..


bersama untie onie....lemuuuihhh je kan muka untie onie..




Keesokan harinya (Ahad) saya dan kawan² ofis..ada misi terpenting..selain sukan Bola Jaring dan Bola Sepak, Perbarisan kawad sangattt buat kami semua teruja..mana taknya..nak mempertahankan kejuaraan mmg susah..apatah lagi nak memuaskan hati dan pandangan orang lain pun bukan senang...insyaAllah jika kita tidak riak..dan bersatu dalam satu pasukan..tak mustahil..Alhamdulillah..ofis kami juara lagi dalam kawad perbarisan tahun ini..untuk Bola sepak dan Bola jaring..keputusannya adalah no. 3 dan naib juara..syabbas korang :)



orang² dlm bulatan ni mmg gila kamera..
cantek ke? hehehe


huh..nampok tegas!

kiri kanan kiri kanan..
tapi muka masih nak pandang kamera..hehehe :P

kami juara yeaa~



ok..ok..abis dah pasall sukan² ni...tapi minggu ni ada lagi..sukan dart, pingpong dan bola tampar..jom u olls..sokong kawan² yang terlibat..kali ni saya nak bagi support utk kawan saya..saya ada tempah baju manik ni..haaa kan..nak raya² ni..kalau nak meriah gedebasss baju u olls..mehlaa tempah kat kawan saya ni..dengarnye..nanti beliau akan melancarkan blog shoppe nye tidak lama lagi...(betul ke linda?aku agak² je)..heheh..baju ni baru je siap semalam..tak dan raya..saya dah pakai..ok utk pra raya laa kiranya (ganti puasa dulu yeeee) hehehehe


ni di bahagian lengan..uihh meriahhh nok raya koranggg..gedebass bajuu raya..


wah..ni di bahagian lehernyaa..
ummm..saya mmg suka jahitan manik yg penuh, padat, rapat dan mampat ni.. i likeee

 alolololo...
lemuihhhh je jari jemari tu..

jadik..sila tempah segera utk kelihatan gedebasss di hari raya nantiiii :)

klik sini ---> linda

bye semua..have a nice weekend

salam :)



6 comments:

fazilzura said...

mahei dak ko tempah manik tu beb ?

wardah @ fie shah said...

senang hati ada BFF pandai jahit manik..winkwink :)

ps:getik wei siap senyum dlm kawad..gelenyorr

wahida said...

wah si lyn tu nak buat blog shop? aku tumpang hepi utk dia...

tahniah nok, juara!!

ieda said...

tahniah dikk .. adik nie berbakat lah .. xtive sukan :))

waaaaa cantik lah manik2 tuu .. akak teringin jugak tapi bila teringat akak pakai tudung terus x jadi .. kalau nak buat punn buat tang lengan baju je :)

rose said...

rose pun giler manik.. bling2.. bila pkai meriah uols..

ADAN + LINA said...

Firstly: TANIAH untuk MATRADERS ATLIT yang berjaya dan yang kurang berjaya tahun depan tingkatkan Prestasi..!!

second: Meletop KEbabom nokk baju raya tahun ni...
Baju Penuh Manik...jangan sampai sicomel Aaeon tersalah nyoyot pula manik tu....
ha...ha...ha.....