Tuesday, March 27, 2012

"Maaf"

Assalamualaikum Semua dan Salam 4 Jamadilawwal :)

Saya sekarang dalam mood yang sangat sendu.Masih tercari² ruang. (ruang apa kau ckp ni juliana oii) hehehe..ok.Dipendekkan cerita saya sangat malas nak hapdet.Tatau nape.Kadang² BW juga..tapi tak tinggal comments..aduyai..sorry sorry..



Nanti, kalau penyakit sendu dan malas saya ni hilang, saya cepat² hapdet ye u olls..Dan yang penting..saya akan BW dan tinggal comments saya..dun weri dun weri (wahh ayat bajet retis ko ni) hehehehe..sesaja laah ..feeling feeling gitu..



ummm errrrrrrrrr...dah MULAI blurr..malas balik dah..

bye :)


24 comments:

cheqna said...

sendu??
sila jangan nak sendu2 hokeh =)

fazilzura said...

ko ngndung ke beb

Cho Zila said...

biasalah manusia biasakan... ada masa sangat rajin.. sangat rajin.. ada tahap sangat malas.. sangat sendu...

fairus said...

SENDU TU APE..? SENDU TU BUKAN MACAM TERSEDU KAN? ;)

wahida said...

mmg ada pasang surut dlm berblogging ni nok...

jgn layan sgt sendu ko tu, nnt terus tak berhapdet kang...

Galuh Cendra Kirana said...

kendu...

Riri Yoorin said...

biasalah menulis ni ada masa jatuh bangun~

LYAfrina said...

biasa la..ada msa2 tertentu..kt akan hilang mood utk melakukan sesuatu ykt suka.. moga mood cpt2 dtg yer

Sue-Rya Qistina said...

Mommy jue preggy ke dh start malas2 ni..hehehehe..cepat2 lah hilangkan kemalasan itu ye..hapdet2 lg..best dgr mommy jue ngomel :P

~ ADANDO ~ said...

sendu Kokong kotttt........!!!

munna said...

aduhai bila penyaklit ni melanda mmg susah nak ubatnya....

..::SangRatoo::.. said...

Cheqna: heheh sendu ngader² :D

..::SangRatoo::.. said...

Fazilzura: hehehe..belom lagi la.. :P

..::SangRatoo::.. said...

Cho Zila: betul tu..kalau dah malas..iee susahnyeeee :P

..::SangRatoo::.. said...

Fairus: hehe bukanlaa..sedu tu yg kene minum air terus..mcm budak²..ni sendu..hahaha

..::SangRatoo::.. said...

wahida: itu lerr..kalau aku layan sangat..mmg bersawang² la hai :D

..::SangRatoo::.. said...

Galuh: heheheh kenduuu :P

..::SangRatoo::.. said...

Riri: betul tu..nak tunggu bangun tu..mmg payahlaa..takpe..slow slow :)

..::SangRatoo::.. said...

Lya: tq Lya..ni tengah naikkan semangat balik le..haila pemalas ni..susahla kan :P

..::SangRatoo::.. said...

Sue: preggy?hahah..amin..tpai belum lagi..hehhe nanti Aaron merajuk :D

..::SangRatoo::.. said...

Adando: kokongggg senduuuu..hahaha bfffeee!

..::SangRatoo::.. said...

Munna: betulla munna..kalau dtg penyakit ni..tataula apa ubatnye..:P

Nazri Razra said...

Abe pun rasa malas nak hapdet blog.. pun tak tahu kenapa.. Kurang royalti kot?

the tempo of life said...

huhu.. meh ler jenguk blog saya.. kihkih