Wednesday, March 07, 2012

"SangRatoo's Wordless Wednesday #17"

Assalamualaikum Semua dan Salam 14 Rabiulakhir :)
(tak semestinya wordless takleh bagi salam kan :P )







*gara² kaki suami TERkena jalan tar lalu TERsinggung kaki isteri langsung tercicir kasut isteri kat tgh jalan*


grrrrrrrrrrr...


p/s: ma ampunkan pa..takpela..lagi 4 hari besday pa..its ocay..grr grr
p/s: nanti saya BW blog u olls semua ok..harap bersabar..muahh 800 juta kalik! :)

20 comments:

Anum said...

hehhee ampun2

ct shah said...

waaaa....ari ni pun saya lambat giler.8.52am baru sampai opis gara2 treler rosak kat terowong duta tu (ni dgr kat hotfm),habis.rasa nak gi tgk treler rosak tu dan lempang driver dia laju2.haish..garang tol aku.

NM02 said...

adoila.... tang mana kasut hang jatuh tu mama jue?

Mr.Clive said...

hahah papa ngan mama aaron dua dua sengal...:P

happy wednesday!

wahida said...

sudahnya ko patah balik ke amek kasut ko tu nok?

wahida said...

weh, tak nak buang word verification ke nok? letih la nak taip password neh...huhu...

Sue-Rya AQ said...

hehehe..cian mommy jue..x psl je..hny krn kasut.. :D

fairus said...

SEMENJAK 2 MENJAK PEJABAT SAYA GUNA THUMB PRINT, SAYA JARANG DATANG LAMBAT.. ;)

ZSqueenbee said...

alololo ciannye..xpe xpe..

kak jue,hri ni mmg ramai yg lmbt..pia dgr kt radia ade xcident ye??ermm...

..::SangRatoo::.. said...

Anum: hehe..ampun..ampun beribu² ampun :P

..::SangRatoo::.. said...

ct shah: masalahnye orang lain lambat sebab bawak kereta..yg jue naik moto ni..apa kes?sebab kasut tercicir?uwaaaa...saman malu! :P

..::SangRatoo::.. said...

NM02: mama sherry..tskk tsk..tanyelah ajib tu..sampai akak guard jerit.."heyyy kasottt" udah semua org keliling ngk..malu kite! uwaaaaaaaaa~

..::SangRatoo::.. said...

Mr.Clive: hahaha mmg sengall...today is my sengal day..ouh no..hehe :P

..::SangRatoo::.. said...

wahida: harusla amek noks..kasut tu je aku ada tau..vincci lagi..hahaha (bajet mcm mahal sgt brand vincci tu?)hehe :P

..::SangRatoo::.. said...

wahida: ehh..dua kali ko komen noks?mula² tanak buang..tapi atas permintaan..aku buang laa jugak..hehehehe..mmg letihlaa nak type dua kali perkataan ntah apa² tu.. :P

..::SangRatoo::.. said...

Sue: yeee..hanya kerana kasot? boleh ke tulis sebagai reason dlm attendance report? hehehe

..::SangRatoo::.. said...

Fairus: pejabat saya bekerja mmg pakai thumbprint..kalau dah kejar kasut..haruslah lambat..tskk tskk..kalaulah boleh kirim ibu jari kat kawan² :P

..::SangRatoo::.. said...

ZS: mmg pia..ramai yg lewat sebab jem sebab lori/treller gitu..tak kisahlah kan..tapi kak jue yg naik moto pun lewat..pelik?heheheh

Alin Marlini said...

pucnh selalu merah..samalah..

Mr.Clive said...

so apa yang jadi setelah sampai?kene marah x?ehehehe :P