Thursday, May 20, 2010

"apa apa jee"

Tiba2 cam blank..jam hampir menuju ke pukul 12tghari..aku ada agenda yg perlu diselesaikan..ISO kali ni buat aku sakit kepala..banyak fail nak diminitkan..ada dokumen2 yg kene dicari utk dilengkapkan dalam fail..ahh..ayat pun cam ayat2 pejabat..busan aku!!!!...otak takleh bekerja dgn baik..jadi produk tenusu aku utk 2-3 hari ni agak kureng..selalu penuhhh je satu botol..ni setengahhh je..demm!! bila stress..nak wat apa semua tak jadi..muka je ata sinyumm..tapi hati tak manyakk sinanggg..hehehe..1st..aku kene setelkan filing yg biasa2..dah setel tu..baru start buat utk ISO..ni pun dah hampir2 buat aku pening dan give up..rasa cam nak terbang je gi mana2 tempat yg ada pulau..berenang2 carik nemo nemo yg cumil oh cumil..pastu jalan2 sambil pimpin tangan ayon n mr ajib sambil berlari2 di persisiran pantai (umm..teringat pulau redang)...bila teringat ISO..terus hilang awan2 impian aku tuh..demmm..busannye wat mende2 ni..umm..tarek napass dalam2..hembusss (Sambil tutup muka)...wangi tak?sendiri punya sendiri baulaa..heheheeh..apada...aku dah jadi tak betul..lantaklaa haii..janji sblm 26May ni..dah setel..ada lagi satu misi aku lom siap nih..aku dah janji ngan ajib safiei..nak bagi satu hantaran..jadi sebelum die balik kampung..25hb ni aku kene bagi la kat die barang tu..apa dia?belum fikir..tapi tema die adalah hitam silver..fuhhh..kau kemaen kan ajib nak kawen ni kemaen gateii nyee..kemaen sunggohhhh..hehehe..apa2 pon selamat pengantin baru..jangan menggelenyiorrr sangattt yek! fuh..ada tiga "PERKAHWINAN" laa jadinya kat department aku nih..AJIB (yg pasti bukan laki aku!!)...ADRIS (bakal laki shazana)..and RAVI (ammakkk!!)..hehehe..mana jeee ada muka aku..maknanya aku dtglaa tu..kepada korang bertiga..SELAMAT PENGANTIN BARU!!!...
****nak kene beli hadiah ni..tunggu gajiii****

4 comments:

Queen Of Late Comer said...

tarik napas dlm²... tutup muke.... prootttttttttt..... aaaahhhh lege...hahahha

..::SangRatoo::.. said...

heheheheehhe...legeeeee...

norm said...

semangat ISO tu... jgn stress sgt.. kita work smart k...

..::SangRatoo::.. said...

adeh dehh...work smart la nih cc..terlebih smart sudah..heheh