Friday, May 21, 2010

"Hari yg ceria"

Gila laahh!!!...aku fikirkan hari ni sangat cergas...rupanya..semakenn cergas..dah gajii dekk...cargas cargas! hehehe..semua wajah dlm satu bangunan nih termasuk aku..dan aku..menyeringaii..masing2 membelek wallet n purse..dgn wajah riak..walau ada sekeping dua keping note warna biru..jangan wisau..takpe takpe..ada yg dah menanti utk dikeluarkan..tu dlm bank berkepuk2 note dgn segala warna dah bersedia..hehehe..penyelamattttttt...gaji dah masukk..Alhamdulillah..aku ingatkan hari isnin baru dpt..paling cikai pun..hari ahad baru boleh draw..na..sekali ada sms.. "jue, gaji dah masuk..hehhe..nak kuar kul bape ni?" perghhhhhhhhh...macam cacing kepanasan aku dlm bilik meeting tadi..dorang ni duk bebel2 lagi benda2 yg haram takde kene mengena ngan hidop aku..buhsan siot..copeklaa..den nak kuar soping..hehehe..ala..penyudahnye takde bende pon aku nak beli...abis2 pun barang anak aku..abis je meeting aku cargas kemas barang..terus blahh dari bangunan nih..tapi mula2 tu dah plan nak melawat fie..merangkap macam aku balik umah jugakla..sampai je sana..aku tinggalkan dorang kat umah...aku gi umah sebelah..nengok anak aku le..hehe..syomel..anak mami tgh nak tidoo..aku kacau gak die..pas gomol2 die..aku gi umah balik..borak2...aku n sally chiow dulu menuju ke JEJESKO AUW AUW keramat..hehe..apalagi shopping time..aku cuma rembat baju Suave utk jejaka idamanku..umm..tayaanggg manyiakkkk..hehehehe..sempat gak jengah kat tmpt baby..rupanya..pampers kat supermarket..masa dah berjalan dgn pantasnye..Sally plak ada misi utk diperjuangkan..TAHNIAH SALLY..sebab jadi back up singer koir utk SHAHIR AF8..hehe..tak lupa juga pada member2 yg lain terpilih..Abg Rithaudeen, Elin n Sufian..do the best!





****tiba2 aku cam bersemangat nak nengok AF8..walau tak minat , tapi sebab ada Sally..****

6 comments:

Anonymous said...

lol....koir tu member kak ju...hehehe..ina nmpk pian ngn abd din jew...hahaha.....
btw....shahir mmg ensem....;D

..::SangRatoo::.. said...

heheheheh..ensem kan..nyeh nyeh nyeh...kalau tak kerana MU SALLY..aku pun tak ngk AF tu.. :P ina...ila per cer?sepi je..kem syalam eh

Fajrina said...

yupp...ensem sgt....hahaha.....
ila kt kampung lg...sonok die kt sana....xnk mai kl da...ehehehe....

Fajrina said...

yuppp...ensem sgt...hehehe...
ila kt kg lg....sonok die kt sane...da xnk dtg kl da...ehehehe...

..::SangRatoo::.. said...

huh..eksen eh takmo mai kl...hehehe..apa2 pon jaga diri lek lok..

Fajrina said...

hehehe...ina selalu je dtg kl ni...tp mlm sok da nk blk kg...ok...insya-allah...kak ju prgi perak ke kenduri najib??