Wednesday, May 12, 2010

"Rombongan"

Lama tak tulis ...asik2 upload gamba saja..bukan apa..cam males pun ada..hari ni time lunch aku n kawan2 smer gi buat lawatan sambil belajar..belajar ke?heheh..melawat sharfida shahrudin..heheh..semalam aku gi ngan mr ajib saja..sebagai biras dan adik ipar..hari ni buat lawatan sebagai kawan2..hehehe..buleh ke camtu..sama je aku rasa..hehe..tak kesahlaa tu..janji rok! TAHNIAH lagi sekali utk fie dan abang yem..sudah jadi ibu dan abi kepada seorang bayi yg sangat cumil oh cumil lagi shebol..hehehehe..sampai2 je kat HKL..fie dah sedia menanti kitorang dgn seribu senyuman..yg ada mak mertua ..hehehe..juga pn. midah kukis (mak fie)..tak lupa juga abi kepada bayi cumil itu..abang yem..lepas sessi tilik baby...yg ada nak menghulur pun ada juga..yg tak buleh lupa..tiba2 je tangan ibu bayi cumil itu mengaut sampul2 yg telah diselitkan dlm bengkung baby arif..hai fie..dah tak sabar nak shopping ke..tu yg aku maleh nak bagi awal2 ni..ibu arif dah tak sabar nak shopping..hehehe..lawak je...tiba2 nurse dtg "puan dah boleh kemas2...boleh balik la eh.." tapi seolah2 menyuruh dgn kadar segera plak..rupanya...katil ada orang lain nak masuk..ouh demm..terkedek2 laa abg yem n fie mengemas barang2..aku?! aku sebuk makan roti sebab dh lapar gile..mak mertua offer makanan spital aku tolak.."takmola mak"..bukan apa..aku nengok nasik yang mak makan tinggey sikit..mana cukup dekkkkk..hehehehehehe...semenjak aku breast feeding ni..nafsu serakah utk makan adalah sangattt tinggi..so, nasi separuh/suku adalah selamat tinggal..nasik tambah adalah makanan ruji..hehehehe...abis kemas barang2 nak bawak balik, dorang gi kaunter utk urusan bil dan lain2..fie akan berpantang di rumah mak mertua..hai fie..kat ofis pun aku jumpa kau..kat rumah punnn jumpa kau lagi..hehehe...so, kitorang tunggu kat luar..tapi..macam lama je..masa plak berjalan..so, kitorang decide utk gi makan..lepas salam2 semua org..kitorang terus menuju ke KETAPANG..apa lagi..ayam goreng berempah dan kuah ketam masak lemakk..perghh!!!!! balunn..balun!!..blurppp!






****dah tak nampak muka arif..sebab untie2 ni smer sebok bergambar-pic taken by ayemo****




***lagi dan lagi***

lupa plak..otw nak ke hospital sempat call yin..tapi die sebuk membeli kayen dulu..adeh dehh..masa tgh makan kat ketapang..die call semula..nak nengok fie..sudah dimaklomkan yg fie dah keluar..die ckp nak dtg kat umah..ha..okeh..jumpa di sana saja..wink!

4 comments:

aznee said...

shebol..shebolll...geram kite!!..jue, aku takut pd cc..;p sgt garang..hhaaha.

juju,awas ko, pandangan mate nye sungguh tajam!..;p

..::SangRatoo::.. said...

aznee: kau takut ke weh??aku tak takot pun..alaa..cam cc nasir je..hehehehe..sorry cc nasir..gurau je..(cc nasir baca ke?)

~Lady JuJu~ said...

aznee : aku agak gerun weh..renungan mate dia tu..mcm nk suh acot pikat aku cepat2 jek..takutla aku...

sangratoo : kirim salam kat cc aina tu ek...tajut kite ngk dia..tajuut..

..::SangRatoo::.. said...

lady juju: hawok la..kau nak acot kau kene interview dulu dgn aku,fie n ajib..baru leh join jadi keluarga..