Thursday, June 17, 2010

"Addicted"


tatau laa nape..skang nih aku dah semaken addict dgn menu ni..satu set nih RM10..hebak kawe..ni menu tghari aku..utk hari ni laa..hari2 lain aku tatau laa kan..camno nak kurus cenggini?mak aii..makk youu..hehehe..sendiri makan..sendiri kenyang..sendiri tanggung..paling tak tahan..cheese tuh..tuh..huh..aku ske makan cheese..
bila nak ganti poser ni..dah masuk rejab..masyaAllah..(sambil geleng kepala)...minggu depan takleh dah..kompem ada makan free..aku ditugaskan utk berada di kaunter IBM MIHAS nanti..umm..jadi fikiran aku..puasa setat minggu lagi satu (suka tangguh2 aku nih..haih)..dlm 28hb..walau masa tu ada kawad..weh..ehem..ehem..aku register nama utk masuk kawad..perlaburan adalah RM20 + RM 15 (Inner kene bayar sebab aku tak masok apa2 sukan)..hebak kawe..hehe..saja suka suki masuk..sebab takde aktiviti aku tahun nih..at least ada something nak tulih dlm SKT..takle lemauu je nak baca nanti..itu pun nak masuk kawad ni..aku fikir banyak kali..sekarang nih nak buat apa2, semua fikiran menjurus ke arah Aaron Ridzqy..disebabkan tarikh kawad tu jatuh pada 17Julai bersamaan hari Sabtu..rasanya ok kot utk aku tinggalkan die sekejap kat umah mak teh..lagipon kawad bukannya satu hari..setengah hari je..takde apa2 aku baliklaa..kalau jatuh hari ahad..cam tak beshlaa nak tinggalkan anak kat rumah org..sebab hari tu kan orang cam nak rehat2 ke...walau bukan orang lain..kira makcik sedara jugak..tapi agak2 laa kan..tu pon ikutkan hari sabtu..aku kejap2 fikir..nak ke tanak ke..at the end aku rasa..takpela..boleh kot..heheh..
emm...esok mr ajib start check in hotel..hotel yg karpet bau hapak..hehe...(dulu aku penah makan dim sum kat situ dgn sally..sedapp wehh..gila banyak makan..bau karpet yg hapak pun boleh hilang)..heheh..skang tatau la..maybe dah wangi kot sebab buyers2 nak dtg kan..hehehe..esok gi keje ngan mr ajib..tapi balik..uwaaa..kene tumpang la sapa2..uwa..tulaa..tak pandai bawak keta lagi! kan dah nyusahkan orang..huhu~ bukan tak pandai..takutt je..uwaaa......starting from tmrow..sampailaaa next friday..kene tumpang2 orang le..kalau adik ipar willing to antar n jemput balik keje..so takde masalah ler....kalau die takde hal apa2..senang laa sikit..jika tidak..terpaksa mintak tolong sally..kite chartered hokey...pas gaji bayar...gaji minggu depan..hehehe~...emm..rindu kite.. "pa..jangan lama2 sangat eh kat sana..rindu kite..balik jangan lupa ye..belikan chewing gum"..hahah..cam budak2 sekolah plak..
p/s: harap2 laa plan 23-24hb Julai atau 24-25hb Julai menjadi..fuh fuh..insyaAllah..kite hanya mampu merancang..Allah jua yg menentukan..amin. :)

6 comments:

wahida said...

aku pun suka saaaaaaangat mkn cheese..plg suka mkn cheezy chicken kat koop tu..best..best..dah ketagih jugak..

my-niezzareena said...

makan le mama jue, selagi bleh dan mampu mengunyah. hehehe.... tapi jgn lupe ganti pose tau... cewah, nasihat orang, kite pun lom ganti lagi ni... ahaksssss

..::SangRatoo::.. said...

wahida: sedap kan..ske betul ler makan cheese..

..::SangRatoo::.. said...

mama sherry: hoh ..tu ler..nak puase ni..asik tangguh2 je..baiklah! :)

Sue-Rya Qistina said...

hehehe...kak jue, makan kan je selagi bole makan..kang da x bley makan susah plak..anyway, husb kak jue outstation ke?ke mane aje?

aznee said...

24-25 julai??? holiday??? yeyeye.. holidayyyy....;)