Friday, June 11, 2010

"Kesan dari Bena Expectorant"

Menda aku type ateh tu? gila hebakk..apa maksud nye?heheh..ntah..yg pasti itu ubat batuk yg aku dpt semalam...dan yang pastinya..aku baru makan pagi tadi..dan aku mengantuk to the maxx sampai sakit kepala..ya Allah...ngantuk bagai disorong dgn bantal!patut ubat tu aku makan time malam..sebab memang utk tido..tapi sebab aku takut aku tak terjaga dek kalau aaron merengek nak susu kan ke haru biru..so aku pikir makan sianglaa...boleh lawan tido tu..seriyes!! takleh lawan..ngantukk sangatt..sampai peninggg...
Tghari tadi..lepas layan tido dlm 1/2 jam..aku tak kuar mana...member2 layan karaoke..ada yg lepak surau..so, aku sorang diri..beli makanan kat traders..nasik + ikan kicap + sayur =RM4.50..pastu aku cam boring..masuk koop..niat dihati nak beli lain..sekali aku gi belakang..beli berger cheese+hot choc+free hash brown=RM10...dan aku abis! hahahhaha!! seriyes..dlm pada ngantuk..leh abis dua menu yg berat tu..ngeee..abis lari diet aku..semuanya kerana nafsu..hehehe..
Abis makan...aku duduk kat tmpt..nak tido...mata berattt je nih..tersengguk2 kepala..tapi luar biasa..aku leh tahan lagi..tu yg saket kepala..akhirnya..aku tewas...tido juga aku sampailaa kul 3.00 lebih..bila bangun2 je..opss..ada air liur (aku takleh nak kata basi sebab aku tak rasa cemana nak tau basi ke tak)..hehehe..nyenyak sungguh..ni cam segarlaa sikit..jadi malam ni aku kene makan ubat yg pil saja..kalau layan ubat Bena Expectorant..memang tak bangunlaa aku kalau aaron merengek2...sian sayang anak mami nih..esok balik cheras..yeay!!!!
p/s: Have A Nice Weekend U Olls :)

6 comments:

wahida said...

yeh yeh..at last aku jumpe jugak org yg kuat mkn mcm aku...ngeh ngeh..

..::SangRatoo::.. said...

hehehe..ida..bulihlaa kite fight sapa paling kuat makan nanti.. :D

my-niezzareena said...

mama ju...

maceh sudi join blog kite. kite pun dah follow awk. suke suke suke... betambah kwn blogger. ngeh3x...

Sue-Rya Qistina said...

kak jue, kuat makan tp badan x naik2, tu yg best tu..

..::SangRatoo::.. said...

sherry: hehe..baiklah..nak baca pasal cherating ni ..teruja..sebab nak bercoti-coti gak nih..macehh mama sherry

..::SangRatoo::.. said...

sue: hoh..belum naek lagi..dah naek karang..tak kenal dah aku sapa..iee..takott.. :P