Tuesday, June 29, 2010

"Nan hado"


***ce ce cehh..bajet cam aku la nih***


Aku puasa..jadinya...jari jemari pun tak berapa nak menaip utk menghapdet..ni jelaa..nan hado..kebetulan..keje sangat banyak hari ni..dan aku sangat rajin menyibukkan diri..arakian jika tidak..aku akan menjadi manusia yg asik membuta saja..kan tak elok tu..hehehe..


Tengahari tadi..aku attend jugak latihan kawad..pun nan hado jugak..orang tak ramai dari semalam..ikutkan hati...macam malas nak dtg sebab letih kan..tapi ku kuatkan hati dan iltizam ni..takdelaa sebab nak baju n seluar + kasut saja..lagipun...aku bayar!Pastu...ikut sally ke tesco kepong dan untuk jimatkan masa yg ada..kitorang berpecah..sally ke pej pos..aku mencari walker utk anak aku..done!


Saat nih..aku tgh terfikir2 apa nak berbuka nanti...ceh!..puasa tak sampai satu hari..nafsu kuda je lebih..hehe..sabar...sabar itu separuh dari iman..balik ni kene cargas tepat kul 5.00!..mr. ajib maen dart utk perlawanan terbuka kul 6.30 so kene patah balik ke opis..sian pa..tak dpt nak maen games yg heavy2 lagi cam bola sepak..tapi ma rasa elok gak pa maen games yg indoor ni..bukan apa..lebih "cool" dan kurang sikit baran pa tu..kadang2 ma nengok..player2 ni..maen sampai patah riuk bagai..cam kehebat sangat..tapiii..nan hado je.. (ehh..aku kata laki aku ke?tak tak tak..) heheh...lebiu pa..


ok arr...Assalamualaikum...(kite letih)...


p/s: jika aku sudah ada kerajinan..aku akan hapdet pasal MIHAS..tungguuu!

5 comments:

Sue-Rya Qistina said...

hehehe..tahniah buat dier sbb berjaya berkawad dlm keadaan berpose..tahniah2...hehehe

..::SangRatoo::.. said...

ye ye..sama2..huhu~

Mrs Zz said...

Kak JueEEEEEE!!!! dr kiri cepat jln...1 2 1 2 1 2...comei comei!!

..::SangRatoo::.. said...

hehehehe...121212!!! kiri kanan kiri kanan..pinggul ikut sekali..hehhe :P

Mrs Zz said...

punggung cam itik cepatttt!!! lentik lentik....hihihi