Tuesday, March 29, 2011

"♥♥Happy Anniversary♥♥"

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Hari ini tarikh saya dan Mr Ajib bersatu menjadi sepasang suami isteri..Alhamdulillah syukur..dengan izin Allah, kami bahagia hingga ke saat ini dan semoga kekal ke akhir hayat..Dalam tempoh ini, macam² dugaan yang kami tempuh..semuanya adalah asam garam berumah tangga..

Utk Pa:

pa adalahh sahabat ma, yg sentiasa mendengar keluh kesah ma, tempat mengadu...pa adalah suami ma, tempat bermanja dan berteduh kasih..pa adalah pelindung ma dari segala ancaman dan ma rasa aman jika pa ada disisi..pa adalah pembimbing utk ma dan anak² kita..pa juga ibarat imam, ketua keluarga dalam keluarga kita....terima kasih pa..kerana menjadi segala² nya dalam hidup ma.. i ♥ u very strong (dalam hati ada taman~)
 dengan sekali lafaz..saya sah menjadi seorang isteri :)


saya tersenyum gumbira..hehehe



accehh



p/s: bila ngk² balik gambar..rasa mcm sayu je hati..kejap je masa berlalu.. (dan yang penting..cemana saya nak kurus balik cam dulu nih)...heheheh

18 comments:

ct shah said...

waaa...eppy 3rd annibersari jue & ajib.semoga bahagia ke akhir hayat.sweet jer tgk gambar nikah tuh.:-)

NM02 said...

hepi aniverseri...

eh, awak dah kurus la mamajue...

Ati Masrif said...

happy anniversary ju

semoga kekal abadi
hingga ke hujung nyawa..

ieda said...

eppy enibersary dikk .. so sweet pic tuu tau .. semoga kekal sehingga ke hujung nyawa :)

your mr hubby handsome lahh :))

fazilzura said...

HAPPY ANNIVERSARY BEB ..

smoga bahagia ke akhir hayat ...

..::SangRatoo::.. said...

ct shah: heheh..tq mariam..heee(senyum tak abis²)

..::SangRatoo::.. said...

NM02: tq mama sherry..ye saya dh kurus..kurus ibu jari kaki..hehehe..

..::SangRatoo::.. said...

ati: tq kak atie..insyaAllah..moga kekal abadi utk kak atie dan semua yg lain..amin :)

..::SangRatoo::.. said...

ieda: tq kak ieda..heheeheh..adoilaa..mmg bertambah kembang lagilaa kelopak hidung mr ajib..

ZZnoor said...

happy anniversary to both u..sory if its belated!! hihi..may Allah bless u...

Queen Of Late Comer said...

masa ni nampokk keGELENYORan...heheh

..::SangRatoo::.. said...

ZZ: hehhe..tq tq :)

..::SangRatoo::.. said...

Queen: tapi takleh lawan gelenyor sally.. :P wekkk~

ZSqueenbee said...

Happy anivesary..alaa lmbt la ni ye..xpe² nk wish jugak..moga kak jue & abg ajib trs² eppy dlm alam rumahtgga ya..moga sentiasa di lindungi Allah sentiasa..♥ slalu²...

wardah said...

hello hello..mana gambar pengapit perempuan?? ciss..

happy annibersari to my biras n bro in law. semoga berkekalan sehingga ke syurga. amin.

..::SangRatoo::.. said...

Zs: hehe..tq sopie..insyaAllah..doa ini utk sopie dan husband juga..tak lupa utk "lil man "dalam peyut tu..hehehe

..::SangRatoo::.. said...

wardah: nak letak ke?nanti mengundang memori lama..hehe..tapi takpe..masa tu juga ko tgh pandang² jeling² dgn abg ipar ku..heheheh

tq beras cap faizah poney

Sue-Rya Qistina said...

Mummy Jue...happy anniversary..semoga berbahagia ke akhirnya dan dikurniakn lbh ramai lg cahayamata...saya tumpang gumbira..lebiu...mwah2.. :)