Thursday, March 03, 2011

"Tgh Cari Mood"

Hadoihhh~

Saya tgh mencari mood..dari minggu sudah..tak datang²mood tu..ni barula ada sikit..baru ada kerajinan..2-3 menjak ni..saya semacam down..tapi ni dah ok dah...nanti saya cerita sebab apa..

Bila ingat² balik..semacam nak gelak (okeh..mmg boleh digelakkan) sebab benda bodo mcm tu saya nak down..benda bodo ke?tak tak..tak bodo..saya mmg kepingin sangat..tapi saya frust..tapi dalam masa yg sama..ujian mendatang...saya kene tabah..saya kene lawan..akhirnya saya berjaya..walau beribu² air mata dibazirkan (hahaha~) tengkiu pa..kerana menceriakan ma..walau lepas tu die buat bahan pada saya (cehh)....Mr Ajib kata..saya boleh jadik pelakon air mata..ganti pelakon dedulu tu..Neng Yatimah..heeii...die ingat maen² ke..saya mmg pelakonlaaaa..jadik ibu kambing..(korang ada?) mbekkkk~ ^__*

okla..saya akan melawat (B.W) blog kawan² smer ye..insyaAllah..

Assalamualaikum :)

8 comments:

NM02 said...

frame hari tu dah guna ker?

wahida said...

ko nape jue?

..::SangRatoo::.. said...

NMO2: udah mama sherry..hehehe..buh gambo anak bujangku..ngeee~

..::SangRatoo::.. said...

wahida: aku ada sedikit "senggugut" hehehehe..

ieda said...

kenapa nie dikk .. sabar yer .. :)

..::SangRatoo::.. said...

ieda: hehehe..ni dah ok kak ieda..ngeee~ tq

sahromnasrudin said...

sabar ya..mungkin mood tue belum datang sebab dia tak nak datang hehehehe..nnti insyaAllah akan datang :-)

..::SangRatoo::.. said...

sahrom: tq sahrom..hehe..dah datang dah..:P