Monday, March 07, 2011

"Perit"

Assalamualaikum semua...

Saya tak keje harini..saya mengalami batuk2 yang sangat hebat..tekak saya perit..rasa pahit maung..tapi makan ok lagi (pelik plak) ngeee~ ^__^

Disebabkan batuk yang saya alami dari semalam ini akan menganggu tahap kecergasan saya..dan tidak mahu orang lain turut terlibat dalam kebatukkan (betul ke?) ini...saya decide tidak pergi ke ofis..jap2 lagi saya akan ke klinik..tak larat dah kite..sampai sakit dada kite..kite dah bagi dah (eh..apa saya type ni) hikhikhik...

baby saya pulak..dah baik demam..kini ceri beri melanda..tapi Alhamdulillah..hari ni die dah ok..cuma saya nak monitor saja..macam saya dgn monitor (pc) ni la..takleh berenggang..terima kasih kepada abang iparku..kerana memberi keijinan pada adik iparmu ini utk memakai laptop dan berukben mu ini...heheheh...

salam cuti rehat :)

p/s: huh..teringat pasal berukben..dapat surat dari pejabat lawyer ke atau agen yg dilantik utk bayar bil..ahhh...kalau ingat saya bayarla..ngeee~

3 comments:

NM02 said...

ubat batul tu makan ikut masa ye, jgn teguk berlebihan, nnt setim lebih. parah mr ajib nnt. ahaksss

wardah said...

kau ckp kt peguam tu..ADA AKU KESAH? hahaha

Queen Of Late Comer said...

hahaha...x bayor berukben pon dpt surat loyar ker?... huh minatang tol.. sama cam katkedit... time nak soh amik... pujuk rayu bagai.. baru x byr skit dah bising2 satu dunia...heeee geraNNNN kite